Sådan eksporteres fra iPhoto til Snapfish

Onlinefotowebstedet Snapfish giver dig mulighed for at uploade fotos fra Internettet og fra tredjepartsapplikationer. For at uploade billeder og fotoalbum fra din Macs iPhoto-bibliotek kan du bruge Snapfish's iPhoto Exporter-værktøj, der understøtter fotouploads til eksisterende Snapfish-mapper og også giver dig mulighed for at oprette nye mapper. Når du har uploadet dine fotos til din Snapfish-konto, kan du dele fotos med andre eller bruge webstedsfunktionerne til fotoudskrivning.

Trin 1

Åbn din webbrowser, og download derefter Snapfish iPhoto-eksportøren fra Snapfish.com/snapfish/iphotoexporter-siden. Dobbeltklik på DMG-installationsfilen, når den er downloadet, og dobbeltklik derefter på "Snapfish Export Plugin.mpkg" i Finder-vinduet, der åbnes. Klik på "Fortsæt" gennem hvert trin i installationsguiden, og klik derefter på "Installer" for at installere plugin'et. Klik på "Luk", når installationen er afsluttet.

Trin 2

Start iPhoto, og klik derefter på et enkelt billede eller et fotoalbum, du vil lægge på Snapfish. Du kan også holde "Skift" -tasten nede for at klikke på flere billeder eller album. Vælg "Eksporter" fra iPhotos menu "Fil", og vælg derefter fanen "Snapfish" i vinduet "Eksporter". Indtast din Snapfish-e-mail-adresse og adgangskode for at logge ind, når du bliver bedt om det.

Trin 3

Vælg det album, hvor du vil uploade billederne, under afsnittet "Vælg hvor dine billeder skal uploades". Klik på "Brug eksisterende Snapfish-album" for at uploade til et eksisterende album, og vælg derefter albumets navn fra rullelisten. Klik på "Nyt album" for at oprette et nyt fotoalbum, og skriv derefter et navn på albummet ud for "Navn".

Klik på rullelisten "Billedstørrelse", og vælg den billedstørrelse, du vil bruge. Vælg "Hurtig upload (1680 pixels)" for hurtigere upload og mindre kvalitet. Vælg "Upload stort tryk (faktisk størrelse)" for at uploade dine billeder i deres fulde størrelse. Klik på "Eksporter" for at sende det valgte billede eller album til din Snapfish-konto.