4 Gratis og hurtige gør-det-selv iPad stativ

Jeg bærer min iPad rundt nøgen, det betyder ingen tilfælde, ingen omslag, ingen stande, bare iPad. Men hvad nu hvis du er på farten og hurtigt brug for en iPad stand? Jeg var for nylig i denne situation og opdagede flere forskellige metoder til at koge hurtigt og beskidt iPad står fri ved brug af almindelige genstande.

Hvis du nogensinde har brug for en hurtig og beskidt iPad stand, så er vi her for at hjælpe dig med. Så jeg valgte de fire bedste valg baseret på sandsynligheden for at møde de krævede materialer til det øjeblikkelige DIY iPad stand, du vil ikke vinde nogen designpriser her, men hvis du er i klemme, skal du finde en, der virker for dig.

1. DVD-sag

Den første løsning bruger en DVD-juvel etui og er overraskende stabil. Det tager cirka 30 sekunder at opsætte, alt du behøver er en plastik dvd-sag og et stykke snor, klud, bånd eller ledning. Dybest set skal du bare vende DVD-kabinettet og binde strengen fra den ene side til den næste, og så flip de små plastikflapper op for at danne fødder for at hvile iPad. Hvis du ikke kan forestille dig, hvordan det kan virke, se videoen nedenfor, er det helt fornuftigt:

DVD-sagen er min foretrukne metode og ser den mest rimelige ud, og den gav endelig en brug for en venner 10-årig Blockbuster DVD, der aldrig blev returneret. Du har dog ikke altid adgang til dvd-sager, og i så fald kan metode to eller tre være bedre egnet.

2. Frakkehænger

Wire coat hangers er allestedsnærværende, og du bør kunne finde en i næsten ethvert husstand eller hotelværelse, hvilket gør dette til en rimelig, men flimsier mulighed for dem i trangt behov for en hurtig iPad stand. Det er grimt, men er faktisk ret støttende, selv om iPad kan glide lidt rundt på trådrammen. Se videoen nedenfor på forhånd, det er ikke kompliceret, men det forhindrer dig i at spilde en bøjle eller to forsøger at finde ud af det selv.

Jeg har brugt dette flere gange, og det virker rigtig godt i en knivspids, selvom det ser ret dumt ud og lidt rent.

3. Legos

Hvis du besøger et sted med et barn (eller barn i hjertet), der spiller med Legos, kan du opbygge en hurtig iPad stå ud af Lego-blokke. Der er ingen videoinstruktioner, men du finder en fuldt konfigureret stand på Flickr, der er ret let at følge, så du kan basere dine egne fra. Dette er selvfølgelig den mest tidskrævende af de tre muligheder, men det giver dig en stor undskyldning for at lege med Legos, så det er et plus, ikke?

4. Frugt, som en Orange eller Banan

Frugt som en banan eller et orange arbejde som står i en knivspids. Ja alvorligt, spiselig frugt! Bare sørg for, at det ikke er skrællet endnu, men en oransje eller banan med deres noget grippy overflader virker overraskende godt som en iPad stand.

Hvis du vil bruge en iPad i køkkenet alligevel, kan noget som en orange være umiddelbart effektiv. Prøve det!

Eller ... ja, du kan også prøve mini-plungerstanden, vi spøgte op på April Fools, nogle af kommentatorerne hævder, at det rent faktisk fungerer fint. Og i det mindste får det en grin eller mange.