Tilføj FaceBook, Twitter, LinkedIn og andre sociale profiler til iPhone-kontakter

Mange af dine kontakter har sandsynligvis sociale profiler, de bruger på tjenester som Twitter, Facebook, LinkedIn og Flickr, og disse sociale profiler kan nemt føjes til deres eksisterende kontaktkortoplysninger i iOS.

Dette gør det, når du ser på en iPhone-kontakt på iPhone eller iPad, vil du se disse kontakter sociale medieprofiler til tjenester som Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Flickr og andre. Selvfølgelig kan du nå ud til disse mennesker gennem deres sociale medier profiler også.

Sådan kan du oprette denne fantastiske funktion til iPhone-kontakter:

Sådan tilføjes sociale medieprofiler til iPhone-kontakter

  1. Åbn Kontakter, og tryk på en kontakt, som du vil redigere
  2. Tryk på knappen "Rediger" øverst til højre
  3. Rul ned og tryk på "Tilføj felt" og vælg derefter "Twitter" til Twitter eller "Profil" til Facebook
  4. Indtast kontaktpersonens Twitter brugernavn i feltet, og tryk derefter på "Return" for at se "Facebook" vises som et ekstra indtastningssted direkte nedenfor, indtast Facebook-brugernavnet og tryk tilbage for at se yderligere sociale profiler for andre tjenester, herunder Flickr, Linkedin og endda Myspace

Når kontakterne sociale profiler er blevet tilføjet, kan du trykke på dem for at udføre forskellige opgaver. Med Twitter-profiler kan du derefter sende en tweet til brugeren, eller se, at brugere tweets fra Twitter-appen. Hvis du trykker på brugernavnet til andre sociale profiler, åbnes den respektive app, hvis den er installeret på enheden, eller starter Safari direkte til deres profil.

Hvis du opdager et par kort af samme person, kan du let sammenflette dubletter, og glem ikke at sikkerhedskopiere kontaktlisten, hvis du bruger meget tid på at tilpasse posterne.