Apple kører "bag Mac" tv-annoncekampagne [videoer]

Apple kører en serie tv-reklamer til Mac'en i en ny annoncekampagne med titlen "Bag the Mac". Videoerne er indlejret nedenfor for nem visning.

Commercials fokuserer på, hvad en udvalgt gruppe af Mac-brugere udfører med deres Macintosh-computere, med et bredt overblik, samt specifikke reklamer, der dækker et fotografes, en musikers og en app-udvikleres arbejde.

Reklamerne ser tilsyneladende nu ud på tv såvel som online, og repræsenterer den første Mac-centriske annoncekampagne fra Apple i nogen tid.

Bag Mac

Den første video er ikke-specifik, der fokuserer på Macintosh-brugere, med YouTube-fanen, der følger med videoen, siger:

"Bag Mac'en gør folk vidunderlige ting, og det kan du også."

Den anden bag Mac-videoerne fokuserer på individuelle Mac-brugere.

Bag Mac'en - Bruce Hall

Apples blurb på YouTube angiver følgende om denne særlige video:

"Som en fotograf, der er juridisk blind, redigerer og gengiver Bruce Hall fotos bag sin Mac. Bruce kan ved hjælp af tilgængelighedsfunktioner se verden rundt om ham. ”

Bag Macen - Grimes

Den forside, der er knyttet til denne reklame på YouTube, er som følger:

"Brug af en Mac som et bærbart optagestudio gør det muligt for Grimes at lave musik på egne vilkår."

Bag Macen - Peter Karikui

Apples blurb om denne video på YouTube er som følger:

"Iværksætter og appudvikler Peter Karikui kodede SafeMotos på sin Mac. Appen forbinder passagerer med sikre motorcykel taxachauffører på tværs af Rwanda. "

De nye Mac-annoncer skal godt modtages af Apple-fans og give et interessant kig på, hvad et par Mac-brugere gør med deres Macintosh-computere.

Skub til reklame Mac-platformen kommer på et tidspunkt, hvor stemningen blandt mange professionelle Mac-brugere er ved eller nær en heltidslæge. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der tænker det, så lad os håbe, at de nye Mac-reklamer er bare starten på en Macintosh-renæssance på Apple.

Du kan tjekke andre Apple reklamer her, hvis de interesserer dig.