iPhone 5-strømknap fungerer ikke korrekt? Apple vil reparere det gratis

Mange af os, der købte en iPhone 5 tidligt i frigivelsescyklussen, har siden opdaget, at vores strømknapper enten er stoppet med at arbejde helt eller ikke længere registrere nogle klik / kraner. Selvom antagelsen har været, at det er et resultat af slitage, har Apple nu erkendt, at en funktionsvælgerknapp (også kendt som søvn / vågeknappen) er en fejl, og de erstatter effektive modeller til fri reparation gennem den officielle betegnelse "IPhone 5 Sleep / Wake Button erstatningsprogram". For at være helt klar, er iPhone power / sleep-knappen placeret øverst på enheden:

Det er meget nemt at afgøre, om din iPhone 5 er påvirket af den defekte strøm / søvn / vækkeknap, og de fleste brugere, der har problemet, er godt opmærksomme på problemet. Ikke alle iPhone 5-enheder har en brudt tænd / sluk-knap, og det store flertal fungerer som beregnet. Ikke desto mindre er det let at kontrollere, om du er berettiget til den gratis reparationstjeneste.

Kontrol af kvalifikation og udskiftning af den defekte iPhone 5-strømknap

Du kan altid besøge en Apple Store Genius Bar, ellers er det den nemmeste måde at finde ud af om din strømknap kan udskiftes gratis af Apple:

  1. Fungerer din iPhone 5-strømknap ikke? Registrerer det lejlighedsvis ikke klik og presser? Hvis det fungerer fint, kan du ignorere dette
  2. Få iPhone 5 serienummeret (find det i iTunes eller på iPhone)
  3. Indtast serienummeret i erstatningsprogrammet til støtteberettigelse på Apple.com

Hvis dit serienummer viser støtteberettigelse, får du en besked med angivelse af:

"IPhone 5 serienummeret du indtastede er berettiget til dette program. Følg instruktionerne nedenfor for at få din søvn / vækkeknap erstattet. "

Hvis din enhed er påvirket af problemet, men serienummeret ikke viser støtteberettigelse, kan det være værd at ringe til Apple Care alligevel.

Apple siger, at det tager cirka en uge at få iPhone repareret og vendt tilbage til dig. Reparationen kan enten gøres ved et Apple Repair Center ved at tage det ind i en Apple Store, eller du kan maile i iPhone 5 til Apple via en porto betalt tjeneste, de tilbyder.

Uanset hvilken metode du bruger til reparation, er det absolut vigtigt, at du sikkerhedskopierer din iPhone, inden du sender den til Apple, ellers vil du miste de data, der er gemt på den. IPhone 5 opdateres også den nyeste version af iOS (7.1.1 i øjeblikket), så hvis du holder på en gammel version, kan du huske det, før du sender din iPhone til reparationer.

Pr. 25. april 2014 vil udskiftningsprocessen være tilgængelig i USA og Canada. I andre lande vil den være tilgængelig pr. 2. maj 2014.

Udskiftning af sleep / wake button mekanismen sker ved et Apple Repair Center. Der er to måder at sende din iPhone til reparationscenter-carry-in eller mail-in. Se nedenfor for detaljer. Udskiftningsprocessen tager cirka 4-6 dage fra det tidspunkt, din iPhone er modtaget på reparationscentret, indtil den returneres til dig. Din iPhone vil blive undersøgt inden enhver tjeneste for at kontrollere, at den er berettiget til dette program og ellers er i funktionsdygtig stand. Før du sender din iPhone til Apple for service, skal du sikkerhedskopiere alle dine data og slette alt dit indhold og dine indstillinger.
Bemærk! Hvis din iPhone 5 har nogen skade, som f.eks. En revnet skærm, som forringer udskiftningen af ​​sleep / wake-knappen, skal problemet løses, inden udskiftning af søvn / vækkeknap. I nogle tilfælde kan der være en omkostning forbundet med reparationen.

De fleste brugere, der er påvirket af problemet, er velbevidste om det, og de har enten påberåbt sig
løsningsforslag ved hjælp af iOS for at få en softwarestyrknap eller simpelthen har lært at leve med den funktionsdygtige knap. Heldigvis, hvis du kan leve uden din iPhone i en uge eller så, vil du kunne få det godt igen som nyt. Hvis du er generet af dette problem og er berettiget til en erstatning, bør du drage fordel af det.

En anden mulighed: handel for en $ 350 Apple kredit mod nye iPhone?

Flere brugere, der har kontaktet Apple om iPhone 5 power / sleep button erstatningsprogrammet, har også opdaget, at Apple tilbyder op til $ 350 indbyder kredit mod en ny iPhone.

Ifølge MacRumors skal de, der er interesseret i handel med en defekt iPhone 5, specifikt anmode om opgraderingen og sætte den i retning af en ny iPhone (som en iPhone 5C eller iPhone 5S):

Udover reparationer har de amerikanske Apple Store-medarbejdere tilbudt iPhone 5-brugere med en defekt søvn / vækkeknap en $ 350-indbetalingskredit mod en ny enhed, ifølge flere tipsters.

Apple giver kun kredit til brugere, der specifikt spørger om en opgradering, men kreditbeløbet ligger over, hvad butikken typisk giver til en iPhone 5-handel. Telefonen skal være i fuld fungerende rækkefølge bortset fra at vise søvn / vækkeproblemer.

Med prisen på en helt ny iPhone 5S-kontrakt, der løber omkring $ 650, at kunne handle i en 2-årig iPhone og få den nyeste model for så lavt som $ 300, er det en god del, især i betragtning af det brugte marked for iPhone 5's er typisk i området $ 200- $ 300.