Sådan repareres baggrundsbelysning på Sony-tv (5 trin)

Selvom Sony ikke brugte baggrundsbelysning på ældre fjernsyn, bruger producenten ofte denne teknologi på nyere HD-fjernsyn som LCD eller plasma. Baggrundsbelysningen hjælper med at øge billedets glathed, du ser på tv-skærmen, men for meget baggrundsbelysning kan gøre billedet for lyst og blæst ud. Sony har en mulighed, der giver dig mulighed for at justere baggrundsbelysningsniveauet og rette ethvert problem, du har med funktionen.

Trin 1

Tænd for Sony-fjernsynet. Indstil den til en kanal med en eller anden form for billede. Du har brug for et billede på skærmen for at måle den effekt, dine baggrundsbelysningsjusteringer har på fjernsynet.

Trin 2

Tryk på "Menu" på Sony-fjernbetjeningen. En række muligheder præsenterer sig. Vælg "Billede" for at få vist alle billedindstillingerne.

Trin 3

Rul gennem markeringerne ved hjælp af pil ned, indtil du når "Baggrundslys". Fremhæv denne mulighed.

Trin 4

Brug dine venstre og højre piletaster til enten at øge eller mindske baggrundsbelysningen. Se den effekt det har på dit fjernsynsbillede, og stop justeringen, når du har løst problemet. En let justering af baggrundslys vil normalt rette op på problemet.

Tryk på "Menu" -knappen igen for at acceptere ændringerne og forlade menuen.