Hvordan finder jeg et firmanavn med et faxnummer?

En fax er en envejskommunikation. Du modtager enhver fax sendt til dit nummer, men du har ingen måde at bede om oplysninger, f.eks. Identiteten på det firma, der sendte faxen, medmindre virksomheden leverer den på et forsideark, eller faxmaskinen udskriver den i margenen. Selv når alt hvad du har er faxnummeret, kan du spore et firmanavn.

Ring til faxnummeret fra en telefon med opkalds-id. Faxnummeret identificerer muligvis firmaets navn ved at vise det på opkalds-id-skærmen. Brug enten din mobiltelefon eller forretningstelefon. Desuden skal du kontrollere, om din faxmaskine har en nummervisning-funktion; i så fald har det muligvis registreret navnet på det afsendende selskab.

Søg efter faxnummeret online. Sæt nummeret i anførselstegn, såsom "888-555-1212", og indsæt det i en hvilken som helst søgemaskine for at søge efter nummeret.

Brug en omvendt telefonopslagstjeneste til at søge efter nummeret. Whitepages.com og andre online telefonbøger tilbyder denne funktion, selvom de fleste af dem opkræver et gebyr for at hente den fulde post for faxnummeret. Spørg din lokale bibliotekar, om biblioteket har Dun og Bradstreet eller andre forretningskataloger, der har mulighed for omvendt opslag.

Fax virksomheden og bede om de oplysninger, du søger.

Advarsler

Søgning efter telefonnumre på Internettet kan generere spammy "Hvem foretog det opkald?" resultater. Koncentrer dig om legitime virksomhedsfortegnelser, når du søger efter faxnumre online.