Sådan konverteres Spotify til MP3

Streaming af radiotjenester, såsom Spotify, giver musikelskere et hidtil uset medium til at opdage ny musik. Siden mixbåndets dage har radiolyttere fundet måder til at bevare lydene på luftbølgerne til fremtidig brug. Internetradio er ingen undtagelse fra denne regel. Med MP3-optagesoftware kan streaminglyd optages med blot et par klik med musen. Bemærk, at mens optagelse af streaming af lyd til personlig brug er lovligt, er distribution af uautoriserede optagelser i strid med loven.

Luk alle computerprogrammer, der genererer lyd. Dette inkluderer instant messengers, trackere på sociale medier, VoIP-klienter og e-mail-klienter. Hvis dit computersystem selv har lydalarmer for ting som f.eks. Et lavt batteri til bærbar computer eller en ny download af operativsystemopdatering, skal du deaktivere disse via lydindstillingsmenuen i kontrolpanelet.

Start din MP3-optagesoftware. Nogle programmer beder dig muligvis om at angive kilden til optagelsen. Hvis dette er tilfældet, skal du vælge "Stereo Mix" i menuen.

Vælg eller afkryds "MP3" som den filtype, du vil gemme din optagelse som. Denne indstilling vil have forskellige placeringer afhængigt af softwaretypen. Ikke alle MP3-optagere giver dig muligvis denne mulighed. Hvis dette er tilfældet, skal du fortsætte til næste trin.

Besøg din Spotify-side via din internetbrowser. Klik på knappen "Optag" på din MP3-optagesoftware. Tryk på knappen "Afspil" på Spotify. Når du er færdig med optagelsen, skal du trykke på "Stop" -knappen i MP3-optageren.

Følg instruktionerne på skærmen i din MP3-optager for at gemme din nyindspillede MP3.