Sådan laver du fotos til kort gratis

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • Fotos

  • Fotoredigeringsprogram

  • Printer

Foto lykønskningskort er en måde at dele billeder af din familie, dine feriebilleder eller andre billeder med venner og familie. Selvom det er svært at få noget til ingenting, kan du oprette og gemme et fotokort på din computer ved hjælp af online-programmer, hvis du er villig til at udskrive dine kort selv. Derudover tilbyder nogle fotoudskrivningsfirmaer særlige tilbud, der inkluderer gratis fotokort for at lokke nye kunder til deres websteder.

Vælg de fotos, du gerne vil lave til kort. Det kan være en god idé at oprette en feriehilsen med et foto af din familie foran eller en række kort til alle lejligheder ved hjælp af dine yndlingsbilleder fra en nylig ferie.

Rediger dine fotos. Brug et computer fotoredigeringsprogram, enten software eller et online program, til at redigere dine fotos. Overvej at beskære fotos for at øge fokus på et bestemt objekt eller ansigt, mætte billedet, så farverne "popes" eller skabe et nyt humør til dit foto ved at skifte farven til sort og hvid.

Beslut om du vil udskrive dine egne fotos eller få en ekstern kilde til at udskrive fotos til dig. Hvis du udskriver dine egne fotos, er der flere online-programmer, der hjælper dig med at oprette og gemme et kort på din computer gratis. Når du har fundet et program med typografier, du kan lide, skal du følge instruktionerne for at uploade, redigere og gemme dit kortoprettelse.

Udnyt onlinetilbud og nye kundespecialer til fotobearbejdningsvirksomheder. Virksomheder som See Here, Shutterfly og Snapfish tilbyder ofte et bestemt antal gratis kort til nye kunder. Tilbudene bliver ofte bedre, når juletiden nærmer sig.