Sådan deaktiveres Emergency SOS på iPhone X for at forhindre uheldsopkald 911

IPhone X tilbyder en Emergency SOS-funktion, som automatisk ringer 911, når enhedens sideknapper holdes nede i flere sekunder. Emergency SOS-nedtællingen begynder at blare en alarm og tæller ned fra 3, 2, 1, før du ringer nødtjenester på dine vegne takket være en funktion kaldet Auto Call. Selvom dette kan teoretisk være nyttigt i nogle ekstreme scenarier, kan det også udløses overraskende nemt ved blot at forsøge at tvinge genstart iPhone X, tage et skærmbillede på iPhone X, ved at forsøge at deaktivere Face ID midlertidigt eller endda bare ved et uheld at holde ned et par knapper.

Med en lille indstillingsjustering kan du deaktivere automatisk opkald med nødsituation. Med funktionen deaktiveret kan du stadig bruge Emergency SOS, men du skal skubbe på skærmen Emergency SOS-kontrol for at ringe til nødtjenester, snarere end bare at holde nede iPhone X-hardwareknapperne.

Sådan deaktiveres Emergency SOS Auto Call på iPhone X

Dette deaktiverer automatisk opkald af beredskabstjenester ved at holde nede knapperne på iPhone X, men tillader stadig, at funktionen kan bruges direkte, hvis det er nødvendigt.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone X og derefter gå til "Emergency SOS"
  2. Deaktiver "Auto Call" ved at slå kontakten til slukket position

Nu kan du stadig kalde Emergency SOS-skærmen (som også er den samme skærm, som lader dig slukke og slukke for iPhone X og få adgang til medicinsk id) uden at ringe 911 på uheld på grund af funktionen Automatisk opkald ved at holde knapperne lidt for længe .

Igen kan du stadig ringe til nødtjenester via Emergency SOS, hvis du deaktiverer Auto Dial, men du skal skrue til højre på Emergency SOS-knappen, når den vises på skærmen, når du holder sideknapperne på iPhone X nede.

Glem ikke, at du kan have Siri Dial Emergency Services og 911 for dig også, så hvis du har Hey Siri aktiveret til voice aktivering, kan du gøre det helt håndfri og måske mere bevidst.

Og i tilfælde af at du undrer dig, ja, ja ved et uheld ringe 911 på grund af denne funktion, og jeg selv har utilsigtet aktiveret det flere gange, og heldigvis aflyser det inden for få sekunder nedtælling i tide for at undgå et fejlagtigt opkald, der binder lokale beredskabsmedarbejdere. Den samme funktion findes også på Apple Watch, hvor også personer ved et uheld ringer nødtjenester med den pågældende enhed.

Hvis du overhovedet er bekymret for dette, eller hvis du har opdaget, at siren-alarmen uventet bliver ud af lommen, fordi den ringer 911, skal du bare deaktivere automatisk opkald, og du forhindrer de fleste fejlagtige opkald.