Sådan scannes flere dokumenter til en Canon MX310

PIXMA MX310 er en alt-i-en printer, kopimaskine, scanner og faxmaskine, der kan scanne og udskrive dokumenter i 48-bit farve i høj opløsning. MX310 har en automatisk dokumentføder, der giver dig mulighed for at scanne op til 30 dokumenter ad gangen. Du kan scanne dokumenterne til enhver softwarescanningspakke, inklusive MP Navigator EX-scanningssoftware, der fulgte med dit MX310-system.

Trin 1

Installer MP Navigator EX-softwaren, der fulgte med din Canon MX310-printer og scanner, hvis den ikke allerede er installeret. Indsæt software-cd'en, der fulgte med enheden, i din computers cd-drev. En menu vises, der beder dig om at installere softwareapplikationer, der kan bruges med MX310. Vælg at installere MP Navigator EX og følg vejledningen på skærmen for at afslutte programinstallationen.

Trin 2

Åbn MP Navigator EX-programmet.

Trin 3

Tænd for din MX310, og åbn dokumentbakken øverst på enheden. Hvis du gør det, afsløres den automatiske dokumentføder.

Trin 4

Indsæt de dokumenter, du vil scanne, i den automatiske dokumentføder. Dokumentføderen kan scanne op til 30 dokumenter ad gangen ved opløsninger op til 1200 x 2400 dpi. Læg ikke kulstofpapir, tykt papir, løgskindpapir, krøllet papir eller papir med huller i dokumentføderen.

Tryk på knappen "SCAN" på din MX310. MX310 scanner alle dokumenter, der er i dokumentføderen, til MP Navigator EX-programmet. Du kan gemme de scannede dokumenter i en række forskellige filformater, herunder JPEG-, TIFF- og BMP-billedformater og Adobe PDF-dokumentformat.