Få en liste over foretrukne Wi-Fi-netværk fra kommandolinjen

Hentning af en liste over foretrukne trådløse netværk kan være nyttigt, når du fejler Wi-Fi-problemer. Følgende trick vil bare gøre det, og det ligner et tip, vi dækkede for nylig, som viste hvordan man kan se en liste over tidligere tilsluttede wi-fi-netværk ved hjælp af enten Systemindstillinger eller en lang kommandolinjestreng, men så vidt kommandolinjen går Følgende kommando er meget kortere og renere, og kræver ikke brug af sed og regex for at rense udgangen. Selv om det er lignende, er det vigtigt at bemærke, at der også kan være nogle forskelle i kommandoenes output, da dette trick giver en liste specifikt om de foretrukne netværk, mens den ovennævnte artikel diskuterede hentning af netværk, som Macen simpelthen har forbundet med, uanset om de er foretrukket eller ej. Hvilke oplysninger vil være mest nyttige for dig, vil sandsynligvis variere på din brugssag.

For en MacBook Air med kun et Wi-Fi NIC, vil kommandoen være som følger:

networksetup -listpreferredwirelessnetworks en0

I mellemtiden kan iMacs, Mac Mini, Mac Pro og nogle MacBook Pro'er med to Wi-Fi og Ethernet-funktioner bruge følgende i stedet:

networksetup -listpreferredwirelessnetworks en1

Kommandoen er den samme, den eneste forskel er den grænseflade, der bruges i slutningen af ​​kommandoen (en0 vs en1), som nogle gange er forskellig på forskellige Mac'er, især dem med wifi og ethernet-funktioner.

For dem, der er mindre komfortable med Terminal og ønsker en enklere GUI-tilgang, forbliver den ovennævnte artikels netværksindstillinger metode mindre teknisk.

Denne dejlige lille tip kommer som et kommenterende svar på MacWorld til dækning af vores oprindelige metode.