Sådan ændrer du en tredjeparts Apple ID-e-mail til iCloud Email

Du kan nu ændre den e-mail-adresse, der blev brugt som din Apple ID fra tredjeparts e-mails til en @icloud email-adresse, hvis du ønsker det. Dette betyder, at hvis din nuværende Apple ID-e-mail-login er noget som "[email protected]", kan du ændre det til et Apple-domæne som @ icloud.com. Bemærk, at dette er helt anderledes end at ændre Apple-id'et, der bruges på en iOS-enhed, fordi hensigten her er at holde de samme kontooplysninger, men blot at ændre login-e-mailen, i stedet for at bruge en helt anden og unik konto.

Men der er en vigtig fangst: Dette er en envejsgade, og du kan ikke ændre e-mail-adressen tilbage til en tredjeparts e-mail-adresse, når du skifter den til et Apple-domæne.


Uanset om du vil ændre dit Apple ID fra en tredjeparts e-mail-tjeneste som Yahoo.com, Gmail.com, Hotmail.com, Outlook.com eller på anden måde, over til en iCloud.com, me.com eller @mac .com-konto er helt op til dig. Men vær opmærksom på, at det vil være lidt besvær, hvis du har flere enheder, der bruger det samme Apple ID.

Medmindre du har en stærkt overbevisende grund til at gøre det, er det nok bedre ikke at genere med nogen af ​​denne proces, da det sikkert kunne introducere hovedpine med andre enheder, der bruger det samme Apple ID, blandt andet mulige problemer som at glemme et Apple ID eller et kodeord . Men på trods af mulige hikke og problemer vil nogle brugere gerne vide, hvordan man får dette gjort, og dermed deler vi de trin, som Apple beskriver for at udføre opgaven.

Sådan ændrer du et Apple-id fra tredjepart til iCloud.com Apple Domain

Tag ikke denne proces let, da den er en envejsgade og ikke kan fortrydes. Vær helt sikker på, at du vil fortsætte og permanent ændre en Apple ID-e-mail-adresse, inden du går videre.

Vi går ud fra, at du allerede har en @ icloud.com, @ mac.com eller @ me.com email-konto fra Apple, og det bliver dit nye Apple ID-login. Hvis ikke, opret en iCloud e-mail-adresse, inden du går videre.

  1. Log ud af alle enheder ved hjælp af det nuværende Apple ID - hver Mac, iPhone, iPad osv
  2. Gå til webstedet for Apple ID-forvaltning https://appleid.apple.com/ og log ind på dit Apple-id
  3. Under "Konto" sektionen skal du vælge "Rediger"
  4. Se under dit Apple ID øverst på skærmen, og klik derefter på "Skift Apple ID"
  5. Indtast det nye Apple ID (@ icloud.com eller andet), du vil bruge, og klik Fortsæt

Du skal derefter logge ind på hver enkelt iOS-enhed, Mac og Windows-pc, der bruger Apple ID, ved hjælp af den nye Apple ID-e-mail-adresse, du netop har angivet.

Processen med at ændre et Apple-id fra en tredjeparts e-mail-adresse til en Apple-e-mail-adresse er hovedsagelig processen med at ændre den e-mail-adresse, der er knyttet til et Apple-id, bortset fra at det går ikke at fortryde, at en Apple-e-mail kan blive sendt.

Ifølge Apple kan du også ændre Apple ID-e-mail-adressen fra en iOS-enhed:

Ændring af Apple ID-e-mail fra en iPhone eller iPad

Log ud af alle andre iOS-enheder inden du begynder:

  1. Åbn indstillinger i iOS, og tryk på dit navn, og tryk derefter på "Navn telefonnumre, Email" og log ind
  2. Tryk på "Reachable At", og tryk derefter på "Rediger", og fjern det aktuelle Apple ID
  3. Tilføj derefter det Apple ID, du vil bruge

Igen skal du logge ud og tilbage i hver enkelt iOS-enhed eller Mac ved hjælp af det samme Apple ID med den nye Apple ID-e-mail-konto, ligesom hvis du ændrede Apple ID'et, der blev brugt på en bestemt iOS-enhed eller computer.

Hvis det lyder som et besvær, så kan det være en, hvorfor det ikke anbefales at gøre det bare for sjov.

Igen er dette en envejs gade, hvilket er en anden grund, det bør ikke tages tilfældigt. Hvad angår den tidligere e-mail-adresse, der er i brug med Apple ID, siger Apple følgende:

Når du ændrer din Apple ID til en @ icloud.com, @ me.com eller @ mac.com konto, kan du ikke ændre den tilbage til en tredjeparts e-mail-konto. Dit tidligere Apple-id, der slutter med en tredjeparts e-mail, bliver en yderligere e-mail-adresse til din Apple ID-konto.

Måske er den mest fordelagtige brug af dette, hvis du har en Apple ID-opsætning med en work email-konto eller et domæne eller en anden e-mail-tjeneste, du ikke længere vil bruge. For eksempel hvis den eneste grund til, at du fortsætter med at bruge en bestemt yahoo.com-email-adresse, er et Apple ID-login, så kan det være en gyldig brugstilfælde.