Sådan oprettes Splatter Paint i Illustrator

Adobe Illustrator giver et kraftfuldt værktøj til at skabe digital kunst. Med blyantværktøjet og Artistic Styles-funktionen laver du let dynamiske mønstre og strukturer. Paint splatter er en Illustrator-teknik, som du kan bruge igen og igen. Du kan endda lave splattereffekter og børster til Photoshop til behandling af andre digitale billeder.

Åbn Adobe Illustrator, og opret et nyt dokument. Størrelsen og baggrundsfarven er op til dig. For skrivebordsbaggrund skal du vælge størrelsen på din skærm.

Vælg rektangelværktøjet i værktøjspanelet i venstre side af skærmen. Træk et rektangel for at dække dit dokument. Det kan være en god idé at zoome ud af dit dokument for at se dit rektangel bedre.

Klik på farveudfyldningsfeltet i værktøjspanelet to gange, og skift farven til en af ​​dine valg.

Vælg blyantværktøjet. Mens du holder musen nede, tegner du bølgede streger over dokumentet. Klik på "Vindue", derefter "Penselbiblioteker" og til sidst "Kunstneriske prøver" øverst i dit vindue. Boksen åbnes til højre på skærmen.

Klik på din blyantlinie en gang for at vælge den, og hold derefter markøren over "Kunstneriske stilarter" for at se forskellige navne. Find typografien "Splash", og klik på den for at anvende din blyantlinie.

Dobbeltklik på farveudfyldningsfeltet, og skift stænken til en mørkere version af din originale farve, og klik derefter på "Okay" for at lukke dialogboksen.

Vælg blyantværktøjet igen, og tegn flere linjer. Linjerne skal efterligne stilen og farven på den første.

Opret så mange malingstænk som du vil i forskellige størrelser og farver.