Genopdag din gamle musik med iTunes Smart Playlists

iTunes Smart Playlists er en meget underudnyttet funktion i iTunes, hvilket er en skam, fordi det er en kraftfuld måde at oprette brugerdefinerede afspilningslister på baseret på forskellige parametre, herunder kunstnere, genrer, datoer, vurderinger, antal gange og mere.

Jeg er ofte skyldig i kun at lytte til, hvad der er nyeste i min iTunes-afspilningsliste, da jeg normalt trækker musik fra forskellige nye musikblogger. Men hvad med al den musik, jeg lyttede for et par måneder siden? Sikker på, at du kan vælge shuffle, men hvorfor ikke tage det et skridt videre ... oprette en smart afspilningsliste! Gå til menuen Filer og ned til "Ny smart afspilningsliste" og indstil dine parametre og gå afsted.

Jeg fik ideen til dette for et stykke tid siden efter at have læst en god artikel om The Apple Blog, der går igennem processen med at oprette en smart playliste baseret på musikalder og hoppetælling, så du kan oprette en musikafspilningsliste baseret på det, du plejede at lytte til og kunne lide. Absolut en god måde at genopdage din ældre, og stadig sjov musik.