Gør det nemt at fjerne billeder med Mac iSight Camera & Gawker App

Alle os har sandsynligvis beundret resultaterne af en dejlig tidsforskudt sekvens, måske med en blomståbning eller solnedgangen, effekten af ​​tidsforløbs-video kan simpelthen være smuk. Så ville det ikke være sjovt at gøre disse på egen hånd med lidt indsats? Med en Mac og det fremadvendte FaceTime / iSight-kamera kan du ved hjælp af denne pæne lille app.

Gawker er en rigtig sjov open source-app, der giver dig mulighed for nemt at lave tidsmæssige fotografiske billeder, og du kan nemt eksportere dem til filmformat for nem visning og deling. Dette er gratis Mac-software på det bedste, men selvfølgelig er donationer altid accepteret. Så brug din indbyggede eller eksterne iSight og begynd at have det sjovt, resultaterne er altid underholdende.

Interfacet er simpelt nok, du skal bare vælge dit kamera for at starte processen. Når du klikker på optageknappen, får du en gem dialog med forskellige muligheder. Hvis du graver rundt lidt, kan du også se muligheder for at planlægge start- og stoptider, og endda en mulighed for at dele dit gawker-feed i et livestream over internettet.

Tjek det ud fra nedenstående link, hvis du er interesseret i at lave hurtig og nem timelapse-video fra dit Mac-kamera, og nyd det!

  • Besøg udviklerens hjem for at få Gawker til OS X

Den endelige videokvalitet afhænger af modellen af ​​iSight / FaceTime-kameraet på Mac, med ældre modeller med reduceret opløsning i forhold til de nyeste Mac'er.

Så hvordan ser en endelig Gawker video ud? Sørg for at tjekke dette flotte eksempel på en kunstner tegning, der findes på YouTube:

Hvis du har en iPhone, kan du gøre endnu bedre ved at optage HD Time-Lapse-video takket være inkluderingen af ​​funktionen i alle nye iOS-versioner. Du kan lære mere om det her.