Sådan rengøres en Xbox 360-harddisk

Hvis du gør dig klar til at handle med din Xbox 360 eller planlægger at give den til en ven, kan det være en god ide at slette alt fra din konsoles harddisk ved at formatere den. Formatering af din Xbox 360's harddisk fjerner alle gemte filer samt profiloplysninger og eventuelle downloadede spil eller videoer.

Start din Xbox 360, og log ind på masterkontoen. Sørg for, at der ikke er nogen diske i bakken, før du fortsætter.

Gå til "System" -området på Xbox 360-instrumentbrættet, og rul hele vejen til højre til "Memory" -ruden. Vælg denne rude ved at trykke på "A" -knappen, og rul derefter ned til indstillingen "Lagerenheder". Tryk på "A", så vises en ny menu.

Vælg "Hard Drive" fra menuen Storage Devices, og tryk derefter på "Y" -knappen på din Xbox 360-controller for at trække området Device Options op.

Vælg indstillingen "Format". En besked vil spørge dig, om du er sikker, og minde dig om, at formatering af harddisken sletter alt indhold. Vælg "ja" i menuen, og tryk en gang på knappen "A" for at bekræfte. Formateringsprocessen tager et par minutter afhængigt af mængden af ​​data, der var på din Xbox.

Tips

Selvom alle dine profiloplysninger er blevet slettet, findes dit brugernavn og dine scoringer stadig og kan hentes på en anden konsol ved at gå ind i menuen "Brugerindstillinger" og vælge "Gendan min profil". Du kan også logge ind og se din profil på det officielle Xbox-websted (se Ressourcer nedenfor).