Sådan finder du ud af en film uden at kende navnet

Med let søgemaskiner kan en forbruger finde titlen på en film med et par klik på et tastatur. Hvis en forbruger ved noget om filmen, fra en berømt linje til hovedpersonen, kan han finde ud af titlen inden for få minutter efter søgning. Her er et par tip til, hvordan man finder ud af en filmtitel uden at kende navnet.

Gå til InternetMovieDatabase.com og indtast alle kendte oplysninger om filmen i søgefeltet. Den bedste måde at starte på er med et tegn eller en skuespillers navn.

Scan søgeresultaterne for at se, om nogen af ​​de angivne oplysninger udløser din hukommelse på titlen. Hvis ikke, skal du klikke på et af linkene for at få flere oplysninger. Forhåbentlig vises titelkarakteren eller skuespillerens navn. Klik i så fald på deres navn.

Rul gennem filmografien, indtil titlen vises. Hvis titlen ikke synes at dukke op, skal du begynde at klikke gennem skuespillerens filmografititler for at læse plotoversigterne. Dette skulle føre dig til din film.

Tips

Andre filmsøgemaskiner, såsom AllMovie.com og TheMovieDB.org, fungerer på samme måde som InternetMovieDatabase.com. Du skal blot sætte de oplysninger, der er kendt i søgemaskinen, og gennemgå resultaterne for enten at finde svaret eller jogge din hukommelse, indtil du finder filmtitlen.

Advarsler

Brug af Google til at søge efter film fungerer også; dog får du en meget større pool af resultater. Prøv at begrænse din søgning ved at sætte søgeordene i anførselstegn, så alle de indtastede ord vises i resultaterne.