Sådan styres min fænge

Amazons Kindle e-bog-læser leveres med en 6-tommer E-Ink-skærm og indbyggede WiFi-funktioner. Den 14. december 2010 vendte Kindle til $ 189 på Amazons websted. Amazon giver dig mulighed for at administrere din Kindle fra en Amazon-konto. Du kan registrere enheden, abonnere og administrere abonnementer på e-magasiner og aviser og gennemgå e-bogordrer. Du kan også gemme dine betalingsoplysninger, så du hurtigt kan købe e-bøger fra Amazon.com, der går direkte til din Kindle, hvis den har et WiFi- eller 3G-signal.

Trin 1

Gå til Amazons Kindle Support-side og klik på "Manage Your Kindle" i højre side "Self-Service" -menuen. Log ind med din Amazon-konto, eller opret en ny konto ved at klikke på "Start her" øverst på skærmen.

Trin 2

Registrer din Kindle ved at indtaste det 16-cifrede serienummer i feltet "Serienummer" og klik på "Registrer en ny Kindle." Du kan finde serienummeret på din Kindle ved at vælge "Hjem" og derefter vælge "Menu" og vælge "Indstillinger".

Trin 3

Klik på "Rediger info" ved siden af ​​din Kindle-navn for at opdatere Kindle's navn og e-mail-adresse. Klik på "Opdater oplysninger" for at gemme ændringer. Klik på "Afmeld" ved siden af ​​din Kindle-navn, hvis du har brug for at fjerne det fra din Amazon-konto.

Trin 4

Indtast de e-mail-adresser, du vil have din Kindle til at acceptere vedhæftede filer i "Din Kindle-godkendte e-mail-liste" på siden "Administrer din Kindle". Klik på "Tilføj adresse." (Se reference 3)

Trin 5

Indtast dine kredit- eller betalingskortoplysninger i afsnittet "Betal med nyt kort" i området "Din standard 1-klik-betalingsmetode". Klik på "Fortsæt", og indtast faktureringsadressen for kortet. Klik på "Fortsæt".

Trin 6

Gennemgå dine aktive og afventende Kindle-abonnementer. Klik på "Aktiver" ud for eventuelle ventende abonnementer for at begynde levering. Amazon fakturerer abonnementer på betalingsmetoden under "Din standard 1-klik betalingsmetode." Klik på "Annuller abonnement for at standse leveringen af ​​et abonnement. Klik på" + "ved siden af ​​et abonnement for at se problemer, der er tilgængelige til download.

Gennemgå dine køb. Et element med status "Afventer" er endnu ikke downloadet til din Kindle, mens et element med status "Succes" har afsluttet downloadprocessen til din Kindle.