Sådan tilsluttes Logitech X-240 3-delt højttalere

Logitech X-240 er et tredelt computerhøjttalersystem bestående af to stereohøjttalere, en powered subwoofer og et kontrolcenter, der fungerer som en MP3-dockingstation. Uafhængige lydstyrke- og basresponseknapper giver fleksibilitet til at indstille lydniveauerne efter dine personlige præferencer, hvad enten du bruger browsing, spil eller lytter til musik og nyder film. Alle højttalerkabler er fastgjort til højttalerne. Kontrolcentret tilsluttes "Line OUT" eller hovedtelefonstikket på en computer eller bærbar computer, som kan frakobles på få sekunder for bærbarhed.

Trin 1

Placer de to højttalere, der er mærket til venstre og højre på hver side af computerskærmen eller den bærbare computer, og sæt derefter subwooferen på gulvet under arbejdsområdet. Sæt kontrolcentret, som er permanent forbundet med subwooferen med et kabel, på skrivebordet inden for rækkevidde. Kablerne, der er fastgjort til højttalerne, kan føres bag den bærbare eller computerskærmen, hvor de ikke kommer i vejen.

Trin 2

Sæt stereoministikket, der er tilsluttet enden af ​​højttalerkablet, i stikket på bagsiden af ​​subwooferen mærket "Højttalere." Kablet er allerede fastgjort til begge højttalere.

Trin 3

Sæt stikket på det grønne kabel fra kontrolcentret til "Line OUT" -stikket på bagsiden af ​​et computertårn eller hovedtelefonstikket på kanten af ​​en bærbar computer.

Sæt den elektriske ledning på bagsiden af ​​subwooferen i en stikkontakt.