Hvordan justerer jeg lydstyrken på kæben?

Et kæbeben er en Bluetooth-aktiveret, håndfri modtager til din mobiltelefon. Enheden har en Noise Assassin-funktion, der blokerer enhver baggrundsstøj, så den anden person kan høre tydeligt. Afhængigt af dit miljø og den omgivende støj kan det være nødvendigt at justere lydstyrken på headsettet for at høre det på et behageligt niveau.

Kæbeben

Den oprindelige støjreducerende funktion blev kaldt "Noise Shield". Du kan justere lydstyrken på kæbebenet ved at trykke på "Noise Shield Button". Tryk på knappen for at øge lydstyrken trinvist. Der er seks forskellige lydstyrkeniveauer; lydstyrken nulstilles til det laveste niveau, når den er gennemgået fuldstændigt.

Jawbone 2 & Jawbone Prime

Lydstyrken for Jawbone 2 og Jawbone Prime justeres på samme måde. Tryk på "Noise Assassin Button" for at øge headsetets lydstyrke. Ligesom det originale kæbeben nulstilles det til minimumsniveauet, når headsettet har den maksimale lydstyrke, og når der trykkes på knappen igen.

Kæbeben-IKON

For at ændre lydstyrken på Jawbone ICON skal du trykke på "ICON TALK BUTTON" og holde den inde. Lydstyrken øges, så længe knappen trykkes ned. Lydstyrken nulstilles til det laveste niveau, når det når det højeste niveau.