Sådan optages fra Slingbox til en disk

Slingbox er designet til at overføre et videosignal - for eksempel en tv-udsendelse - over et netværk til en computer eller en bærbar skærm, der kan få adgang til en webbrowser. Brug et videooptagelsesprogram til at optage den video, som Slingbox overfører til en pc's harddisk (HDD). Der er en række af disse programmer - nogle er tilgængelige gratis og andre er gratis at prøve på en begrænset tidsbasis - som fungerer på en lignende måde for at kopiere det, der ses til harddisken. Ingen yderligere hardware er nødvendig.

Trin 1

Download et videooptagelsesprogram til skrivebordet - for eksempel Debut Video Capture-software, BSR Screen Recorder eller My Screen Recorder (se Ressourcer). Dobbeltklik på filen, når den først er downloadet, for at starte installationen. Følg menukommandoer for at afslutte installationen. Genstart pc'en.

Trin 2

Start standardwebbrowseren ved at vælge den i lokalmenuen "Start"> "Alle applikationer". Indtast den unikke webadresse, der er din til at se indhold, der overføres fra Slingbox via et netværk.

Trin 3

Start videooptagelsesprogrammet ved at vælge det i lokalmenuen "Start"> "Alle applikationer".

Trin 4

Vælg "Indstillinger" eller "Gem til" i rullemenuen "Filer" øverst på programmets hovedskærm. Vælg "Desktop" i rullemenuen "Locations" nær midten af ​​det vindue, der vises. Navngiv den optagelse, som du vil gemme på harddisken i kolonnen "Navn" øverst i vinduet. Klik på knappen "Åbn" nederst i vinduet for at vende tilbage til programmets hovedskærm.

Trin 5

Vælg "WMV" eller "AVI" i rullemenuen "Format" eller "Filtype" øverst på programmets hovedskærm - denne menu er muligvis også tilgængelig i stedet for en rullemenu på programmets hovedskærm sig selv.

Trin 6

Placer videovinduet, der ligger ved siden af ​​skærmen, så det er over den video, der vises i webbrowseren - musen bruges til at trække videoen til og ind på webbrowseren.

Trin 7

Tryk på "Optag" -knappen på videooptagelsesprogrammets hovedskærm for at optage den video, der kommer fra Slingbox og vises i webbrowseren.

Klik på "Stop" -knappen på videooptagelsesprogrammets hovedskærm, når du er færdig. Afhængigt af programmet er videoen blevet optaget til pc'ens harddisk (HDD) i realtid eller er gemt i hukommelsen og skal derfor kopieres til harddisken ved hjælp af kommandoen "Gem til" eller "Gem" rullemenuen "File" eller fra en rullemenu på programmets hovedskærm.