Sådan foretages fejlfinding af et Paradigm PS-1000

Paradigm PS-1000 wooferen har et båndpasdesign, der indeholder en 250 watt forstærker, der driver en 10-tommer driver. Outputtet fra wooferen transmitteres gennem tre indstillede porte langs wooferens bagpanel ved siden af ​​forstærkeren. Hvis du har problemer med PS-1000, kan du tage skridt til at løse problemet.

Trin 1

Få adgang til bagsiden af ​​subwooferen. Se efter et grønt lys, hvilket indikerer, at wooferen er tændt. Kontroller, at der er et signal til wooferen for at aktivere dens automatiske tændingssensor. Kontroller, at enhedens netledning er tilsluttet, og hvis enheden er tændt, hvis den er tilsluttet en stikkontakt eller overspændingsbeskytter.

Trin 2

Gå ind i modtagerens opsætningsmenu. Tryk på "Menu" eller "Setup" på enhedens fjernbetjening. Cykel gennem indstillingerne, indtil du når tilstanden "Højttalerstørrelse". Bekræft, at højttalerne i surround-arrayet er indstillet til "Small" i stedet for "Large". Basresponsen skal forbedres dramatisk, når du ændrer denne indstilling.

Trin 3

Sving RCA-kablet, der forbinder modtageren til PS-1000. Hvis du hører periodisk brummen eller slet ingen lyd, skal du udskifte kablet. Bekræft, at wooferens kabel er tilsluttet "SUB" -udgangen på modtageren og "LFE" eller "IN" -stikket på wooferen.

Se på knappen "Subwoofer Level" på bagsiden af ​​PS-1000. Drej den op ud over klokken ni for at gøre enheden mere hørbar.