Sådan konfigureres et adgangspunkt som en trådløs repeater (3 trin)

Konfigurer et adgangspunkt eller en router som en trådløs repeater for at udvide rækkevidden for dit trådløse netværk i dit hjem eller kontor. Trådløse repeatere tager signalet sendt fra din router og udsender forbindelsen igen for at dække et større område. Brug konfigurationsindstillingerne på dit adgangspunkt til at skifte enheden til trådløs repeatertilstand og sende et netværkssignal til flere områder i dit hus eller arbejdsområde.

Trin 1

Tilslut et Ethernet-kabel til netværksporten på din computer, og slut den anden side til en af ​​"LAN" -portene på adgangspunktet.

Trin 2

Åbn en webbrowser, og skriv adressen til dit adgangspunkts konfigurationsside i adresselinjen. Tryk på "Enter" for at åbne konfigurationssiden for din router. Spørg din netværksadministrator eller ejermanual for adressen på konfigurationssiden. For eksempel for Linksys-enheder er adressen "http://192.168.1.1."

Klik på fanen "Trådløs" indstillinger på den konfigurationsside, der vises. Klik på menuen "Mode" og klik på "Repeater" -posten. Indtast "SSID" for det netværk, du vil gentage i feltet "Trådløst SSID", og klik på "Gem indstillinger" for at konfigurere dit adgangspunkt som en trådløs repeater.