Sådan tilsluttes en Channel Master Model 9510-antenne

Hvis du har en Channel Master-model 9510-drivenhed, kan den installeres til at rotere din eksisterende tv-antenne. Channel Master 9510 er en rotor, der drejer en antenne for at justere fjernsynssignalet for den bedste modtagelse. Tilslutning af rotoren er processen med at tilslutte baseenheden og styreenheden til at justere antennen indefra i huset. Du kan tilslutte en Channel Master model 9510 ved først at montere enheden på taget.

Trin 1

Fastgør koaksialkablet til transmissionsledningen til antennen. Skru enden af ​​koaksialkablet til stikket på antennen manuelt.

Trin 2

Find og fjern skruen, der bruges til at fastgøre adgangspladen på rotordrivenheden med skruetrækkeren.

Trin 3

Løsn skrueterminalerne i drivenhedens hus.

Trin 4

Fjern ½ til ¾ af en tomme isolering fra hver af ledertrådene med en wire stripper. Der vil være tre af disse ledninger i rotortråden. Drej hver af ledningerne, så der ikke er nogen løse tråde.

Trin 5

Tilslut "referencekablet" til terminal nr. 1 i drivenhedens hus. Referencetråden er den, der er større eller en anden farve end de andre ledninger.

Trin 6

Tilslut den anden ledning til den anden terminal og den tredje ledning til den tredje terminal. Dæk ledningsforbindelserne med ledningsisolering for at beskytte dem mod korrosion og rust.

Trin 7

Udskift adgangspladen, og fastgør den til drevhuset.

Gentag trin 4, 5 og 6 for at forbinde rotorkablet til styreenheden i huset.