Hvad er Toshiba Speech System?

Computerproducenter forsøger at tilføre værdi til deres systemer ved at tilbyde en række forudinstalleret eller gratis download-software til kunder, der køber deres maskiner. Et sådant program er Toshiba Speech System, produceret af Toshiba til dets forskellige computerenheder. Toshiba Speech System har to hovedfunktioner. For det første giver det dig mulighed for at bruge stemmekommandoer gennem din mikrofon til at køre og navigere i forskellige Windows-applikationer, hvilket er nyttigt til håndfri computing. For det andet har det også evnen til at genkende tekst og tale det højt, hvilket har en række anvendelser og kan være særligt nyttigt for synshandicappede.

Versioner og tilgængelighed

Du kan køre Toshiba Speech System på enhver Toshiba-enhed, der kører Windows 7, selvom du har brug for en enhed med en mikrofon for at få fuld funktionalitet. Windows 7-versionen fungerer også på Windows 8, så hvis du opgraderer dit operativsystem, kan du lade Toshiba Speech System være alene, og det vil stadig være der. Der er også ældre versioner til Windows XP og Windows Vista. Hvis du ikke har Toshiba Speech System forudinstalleret, kan du downloade det gratis på Toshibas supportwebsted.

Kom godt i gang

Toshiba Speech System består af to programmer: Stemmekommandoer og Web Speak. For at starte en af ​​disse skal du kigge i "Alle programmer" efter mappen "Toshiba". Klik på det, og klik derefter på mappen "Speech System". Start derfra programmet efter eget valg. Når du starter stemmekommandoer, bliver du guidet gennem en proces til konfiguration af din mikrofon og introduceret til de tilgængelige Windows-kommandoer. Når du starter Web Speak, lancerer Toshiba Speech System en lille afspiller. Du kan vælge at få Web Speak til at læse en hel side højt for dig, eller du kan vælge specifik tekst og klikke på "ABC Play" -knappen for at få Web Speak til kun at læse markeringen.