Sådan konverteres WMA til et Apple-format (6 trin)

Windows Media Audio (WMA) er et lydfilformat, der er oprettet af Microsoft til at afspille i Windows Media Player. Windows-brugere, der ønsker at skifte fra at bruge Windows Media Player til Apple iTunes til administration af deres digitale musikbibliotek, skal først konvertere deres WMA-filer til et Apple-kompatibelt format. Audioformatet, der er hjemmehørende i Apple iTunes, er Advanced Audio Coding (AAC). Heldigvis har Apple gjort denne proces let ved at opbygge en lydfilkonverter til iTunes.

Trin 1

Find alle de WMA-filer, du vil konvertere på din computer. Musikfiler gemmes normalt i mappen "Min musik" i mappen "Mine dokumenter".

Trin 2

Åbn Apple iTunes ved at klikke på ikonet "iTunes" på skrivebordet. Hvis du ikke i øjeblikket har iTunes, skal du downloade det fra Apple iTunes-webstedet.

Trin 3

Åbn iTunes-præferenceruden ved at klikke på "Rediger" i menulinjen og vælge "Præference".

Trin 4

Klik på fanen "Generelt" i iTunes-præferenceruden, og klik på knappen "Importindstillinger". I pop op-vinduet skal du vælge "AAC Encoder" blandt indstillingerne ved siden af ​​posten til "Import ved hjælp af".

Trin 5

Klik på "OK" for at lukke pop op-vinduet og "OK" igen for at lukke præferenceruden.

Importer dine WMA-filer til iTunes ved at klikke på "Filer" i menulinjen og vælge "Føj mappe til biblioteket." I pop op-vinduet, der vises, skal du navigere til mappen "Min musik" eller mappe, hvor dine WMA-filer er gemt. Klik på "OK", og WMA-filerne i mappen konverteres til AAC-format og føjes til dit iTunes-bibliotek.