Sådan gendannes mine baggrunds- og pauseskærmsindstillinger

Efter at have eksperimenteret med forskellige baggrunde, pauseskærme og desktop-temaer i Windows, kan du blive forfærdet over at lære, at der ikke er nogen enkel måde at vende tilbage til dine tidligere indstillinger. Når du genindlæser det originale Windows-tema, vender du tilbage til det generiske tapet og skærmindstillinger, der er indstillet som standard, når Windows først installeres. Gem dit foretrukne tapet og pauseskærm som et foretrukket tema, så du nemt kan vende tilbage til disse indstillinger efter at have eksperimenteret med forskellige tilpasningsmuligheder.

Windows XP og Vista

Trin 1

Indstil dit tapet og din pauseskærm, som du kan lide dem. Højreklik på skrivebordet, og klik på "Egenskaber" i Windows XP eller "Tilpas" i Windows Vista.

Trin 2

Klik på "Tema", hvis du kører Windows Vista. Hvis du kører Windows XP, skal du springe dette trin over.

Trin 3

Klik på "Gem som." Indtast et navn til dit tema, hvis det ønskes. Som standard kaldes det "Mit foretrukne tema." Klik på "Gem".

Gendan dine tapet- og pauseskærmsindstillinger i fremtiden ved at vende tilbage til skærmbilledet "Egenskaber" i Windows XP eller "Tema" -skærmen i Windows Vista. Vælg "Mit foretrukne tema" (eller det navn, du har angivet), og klik på "Anvend".

Windows 7

Trin 1

Indstil dit tapet og din pauseskærm, som du kan lide dem. Højreklik på skrivebordet, og klik på "Tilpas".

Trin 2

Klik på "Gem tema." Skriv et navn til temaet, og klik på "Gem".

Gendan dine tapet- og pauseskærmsindstillinger i fremtiden ved at vende tilbage til skærmen "Tilpasning". Klik på dit gemte tema for at gendanne det med det samme.