Sådan sendes en PDF-fil til en fænge

Du kan tilføje PDF-filer til din Kindle ved enten at kopiere filen manuelt til din Kindle ved hjælp af USB-ledningen eller ved at sende filen via e-mail til Amazon. Kindle kan læse de fleste PDF-filer, men lejlighedsvis er PDF-filens billede for lille til Kindle-skærmen. I så fald vil du vælge muligheden for at sende filen via e-mail til Amazon. Når Amazon har konverteret filen, downloades den til din Kindle.

Tilføj PDF-filer ved hjælp af USB-ledningen.

Trin 1

Sæt din Kindle i din computer ved hjælp af Kindle's USB-ledning.

Trin 2

Find den PDF-fil, du vil tilføje, ved hjælp af "Explore" på din computer. Højreklik på filen, og vælg "Kopiér".

Trin 3

Åbn din Kindle-mappe ved at klikke på Kindle-ikonet i panelet til venstre i Explore. Klik på "dokumenter". PDF-filen skal gå ind i dokumentmappen for at den kan vises på din Kindle. Højreklik og vælg "Indsæt". Din PDF er nu på din Kindle.

Højreklik på Kindle-ikonet, og vælg "Skub ud", når du er færdig med at tilføje PDF-filerne til din Kindle. Din Kindle går ud af USB-drevtilstand, og du vil se dine PDF-dokumenter på din Kindle's startside.

E-mail PDF-dokumenter til din Kindle.

Trin 1

Log ind på din Amazon.com-konto og find din Kindle-e-mail-adresse. For at gøre dette skal du vælge "Manage Your Kindle" fra din kontoside. Din Kindle-e-mail-adresse vil blive opført i formatet [email protected].

Trin 2

Føj din e-mail-adresse til afsnittet "Din Kindle-godkendte e-mail-liste". Når du har gennemført dette trin, er du klar til at sende PDF-dokumentet til din Kindle via e-mail.

Trin 3

Åbn din personlige e-mail, og opret en ny e-mail. Vedhæft PDF-dokumentet, og skriv "CONVERT" i emnelinjen. Klik på "Send" for at e-maile dokumentet til Amazon.com.

Tænd for din Kindle's Whispernet, så vises dit dokument på din Kindles startside inden for få minutter.