Apple iWatch Set til lancering i oktober, ifølge to rapporter

Apple siger sig at lancere en helt ny bærbar enhed med sundhedsovervågningsevner i oktober, ifølge to rapporter fra pålidelige kilder. Almindeligvis kaldet iWatch af eksisterende rygter, siges enheden som en "uret-lignende" genstand, der bæres af brugeren.

Nikkei-rapporten er den mest detaljerede endnu, hvilket tyder på, at specifikationer og tjenester til enheden stadig er færdiggjort, men med angivelse af den centrale funktion vil være at styre brugerne biometrisk information via deres smartphone (formodentlig en iPhone), der giver følgende beskrivelse af mulige funktioner :

"Det vil sandsynligvis bruge en OLED-berøringsskærm med buet organisk lysdiode (OLED) og indsamle sundhedsrelaterede data, såsom kalorieforbrug, søvnaktivitet, blodglukose og blodgennemsnit. Det vil også give brugerne mulighed for at læse meddelelser sendt af smartphones. "

Apple siger sig at arbejde sammen med Nike for at integrere tjenester på fremtidige produkter, ifølge rapporten.

Kort efter, at Nikkei-rapporten blev offentliggjort, bekræftede Re / Code oktober-udgivelsesdatoen for den bærbare enhed. Desuden er produktet beregnet til at gøre brug af den kommende Healthkit-funktionalitet integreret i iOS 8. That Health-appen er demonstreret på iPhone i følgende billeder fra Apple.com:

Selv om der længe har været forskellige rygter om en iWatch, er de nye rapporter fra Nikkei og Re / Code de to første indikatorer for et sådant produkt, der eksisterer fra konsekvent pålidelige mainstream news sources. Indtil nu har de fleste diskussioner været begrænset til uklare rygter fra analytikere uden nogen specifik frigivelsestidslinje.

Nyhederne kommer varmt ud af hælene i en iPhone 5S-reklame, der specifikt fokuserer på at bruge iPhone til sundhed og fitness. Kort efter, at en række sundhedsorienterede funktioner i iOS 8 blev dækket på WWDC 2014-konferencen, begge stærke forslag til, at Apple har øget interesse for det bærbare udstyrsrum.

Forudsat at denne rygte pander ud, ser Apple ud til at have et meget travlt fald, med udgivelsen af ​​førnævnte bærbare, iOS 8, OS X Yosemite, en større screenet iPhone 6 og en høj sandsynlighed for betydelige opdateringer til iPad og Mac lineups .