Sådan opdateres en Garmin Nuvi 650

Garmin Nuvi 650 GPS-enheden guider chauffører let til deres destinationer, uanset om de tager en biltur eller bare leder efter en ny restaurant at prøve. Lejlighedsvis frigiver Garmin en opdatering til kortene, som er forudindlæst på GPS-enhederne. Opdatering af din Nuvi 650 sikrer, at du altid har de korrekte oplysninger om veje og nye seværdigheder. Nuvi 650-kortopdateringen skal købes på Garmins websted og derefter anvendes på enheden med en kort installationsprocedure.

Trin 1

Gå til Garmin-webstedet. Naviger til fanen "Kort". Klik på "Opdater kort."

Trin 2

Klik på "Søg efter opdateringer", derefter "Alle andre enheder".

Trin 3

Installer Garmin Communicator-applikationen, så softwaren er i stand til at søge efter din enheds opdatering. Klik på "Fortsæt" og derefter "Enig". Gem filen på din computer, og kør den, når downloadet er færdig.

Trin 4

Tilslut Nuvi 650 til computeren med et USB-kabel. Dobbeltklik på ikonet "Garmin Agent" i Garmin Communicator-softwaren. Du returneres til Garmin-webstedet, og tilgængelige opdateringer til enheden vises.

Trin 5

Vælg enten en engangsopdatering eller opdateringer for livet. Udfyld ordren ved at give dine betalingsoplysninger.

Klik på "Download". Du føres til en ny side for at downloade Garmin Map Update-applikationen, som forbereder og installerer opdateringen til dig. Klik på "Download" igen. Vent på, at overførslen anvendes på Nuvi 650, og frakobl derefter enheden, når den er færdig.