Find en router IP-adresse i Mac OS X

Den nemmeste måde at hente en routers IP-adresse på er at gå gennem Systemindstillinger i OS X. Dette er meget på samme måde som du får din Macs IP-adresse, men router IP er et par trin længere i præferencemenuer.

Sådan finder du en routers IP-adresse i OS X

Dette er det samme i alle versioner af Mac OS X, og det fungerer sammen med både wi-fi-netværks routere og kablede ethernet-routere:

  1. Åbn systemindstillinger fra Apple -menuen
  2. Klik på "Netværk" præferencer under afsnittet "Internet & Wireless"
  3. Vælg "Wi-Fi" eller hvilken som helst netværksgrænseflade, du er tilsluttet igennem, og klik på knappen "Avanceret" nederst til højre
  4. Klik på fanen "TCP / IP" fra de øverste valg
  5. Rutens IP-adresse er den numeriske adresse ved siden af ​​"Router:" og vil se lidt ud: 192.168.1.1

Finde IP-adresser til Wi-Fi Router i Mac OS X

Nye versioner af OS X viser også routeren IP, der er inkluderet i de detaljerede netværksdata, der vises, når valgmuligheden klikker på Wi-Fi-menuen, da den passer til fejlfinding, men i tidligere udgaver af Mac OS X finder du det ikke der, og heldigvis er det ikke lige svært at klikke gennem systempræferencer for at afdække disse oplysninger.

Du kan bruge en af ​​metoderne til at afdække routers IP-adresse, selvom det selvfølgelig er brug af Wi-Fi-menuen, vil kun fungere for at afdække en routers IP, hvis det er et trådløst netværk, mens systemvalgmetoden fungerer, uanset om det er en kablet eller trådløs netværksrouter .

Bemærk: Ovennævnte metode henter routere IP i forhold til LAN, ikke i forhold til internettet. Hvis du leder efter en ekstern IP-adresse som set på internettet, kan du få det ved at skrive følgende i kommandolinjen:

curl whatismyip.org

Dette vil rapportere IP'en til enten din Mac eller din router, da den ville være tilgængelig fra internettet og udenfor verden, hvilket er anderledes end den router IP, du bruger til at forbinde lokalt.