Fix "App er beskadiget, kan ikke åbnes" Fejlmeddelelser i Mac OS X

Nogle Mac-brugere har opdaget, at de ikke kan åbne nogle programmer, der er hentet fra Mac App Store. Når du forsøger at åbne en påvirket app i OS X, er en besked med angivelse af "Name.app" beskadiget og kan ikke åbnes. Slet Name.app og download det igen fra App Store. " En anden variant er et pop op-vindue, der fremkommer, og beder en bruger om at" Log ind for at bruge dette program på denne computer ", der anmoder om et Apple-id og et kodeord.


Årsagen til, at denne app ikke kan åbnes, vises fejlmeddelelser, fordi et kodeksende sikkerhedscertifikat er udløbet, det er ikke brugerfejl eller noget at gøre med brugerinddragelse. Det er stort set noget med DRM, der blev ødelagt på Mac App Store side, men påvirker nu nogle applikationer, der blev downloadet derfra. Ja, det er en mærkelig og frustrerende fejlmeddelelse, men det er let løselig.

Løsning af "App er beskadiget og kan ikke åbnes" Fejl i OS X

Denne fejlmeddelelse har tendens til at vises i nye versioner af OS X:

  1. Genstart Mac, dette alene kan være tilstrækkeligt til at løse de problematiske apps og fjerne fejlmeddelelsen
  2. Hvis en genstart ikke løser appen, skal du slette applikationen (bare trække den til papirkurven og tømme), genstart derefter Mac App Store og download appen igen via fanen Køb eller ved at søge efter appen manuelt
  3. Åbn de en gang berørte apps igen, de skal nu fungere fint

Løsning af "Log ind for at bruge denne applikation på denne computer" Fejl i OS X

Denne fejlmeddelelse kan vises i ældre versioner af OS X:

  1. Luk dialogboksen "Log ind for at bruge denne applikation", når du ser det, og genstart Mac'en i stedet
  2. Når du genstarter, skal du åbne Mac App Store og logge ind på dit Apple ID for at genautentificere Mac'en og alle relaterede apps
  3. Åbn apps som normalt

Det skal være alt, hvad der kræves for at få dine apps til at fungere igen i OS X.

Fejlfinding for hurtigapp for avancerede Mac-brugere: Dræb en proces

Du kan målrette mod butikshandelingsprocesserne via Activity Monitor, hvis du vil, eller brug kommandolinjen, hvis du er komfortabel med Terminal:

sudo killall -v storeaccountd

Der er typisk to "storeaccountd" -processer, der kører, en som bruger, og en som root, og dermed bruger killall på begge er tilstrækkelige til at løse problemet.

De interesserede i at lære lidt mere om de tekniske detaljer bag disse fejlmeddelelser kan henvise til denne Twitter-tråd, som afslører certifikatet, der udløb og spekulerer på forskellige bidragende faktorer.

Nå det ville forklare MAS-problemet. pic.twitter.com/Nuqj9Uxxiz

- Paul Haddad (@tapbot_paul) 12. november 2015

Selvfølgelig, hvis du ikke har set disse fejlmeddelelser på din Mac, har du intet at bekymre sig om, og kan gå om din smarte måde. Men skal du se dem, i hvert fald ved at det er en simpel løsning, apps er faktisk ikke beskadiget, det var bare en fejl på Apple side af ting med et hurtigt middel.