Sådan fjernes Windows-sikkerhedskopifiler

Din Windows 7-maskine opretter automatiske sikkerhedskopifiler til dig ved hjælp af sikkerhedskopieringsværktøjerne. Det sparer dem på din harddisk, så til sidst tager sikkerhedskopierne flere megabyte plads på harddisken. Når du akkumulerer sikkerhedskopier, frigør sletning af gamle plads på harddisken, og du mister ikke vigtige sikkerhedskopifiler. Windows-systemet holder styr på hver sikkerhedskopi, så du vælger fra en liste og sletter hver gammel sikkerhedskopi en efter en.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -knappen og klik på menupunktet "Kontrolpanel". Klik på "System og sikkerhed" for at åbne en liste med muligheder.

Trin 2

Klik på "Sikkerhedskopier din computer" for at åbne en ny skærm. Klik på linket "Skift indstillinger". I dette vindue skal du klikke på knappen mærket "Vis sikkerhedskopier" for at se en liste over sikkerhedskopier gemt på computerens harddisk.

Klik på den sikkerhedskopi, du vil slette, og klik på knappen "Slet". Klik på "Ja" i bekræftelsesskærmen. Gentag dette trin for hver sikkerhedskopi, du vil fjerne fra maskinen.