Sådan downloades Windows Mobile 5

Windows Mobile er et operativsystem udviklet af Microsoft. Det er specielt designet til brug i smartphones, PDA'er og andre mobile enheder. Windows Mobile 5.0, der oprindeligt kaldes "Magneto", er kendt for effektivt at gemme og hente data fra RAM og flashhukommelse for at bevare batteriets levetid samt sikkerhedskopiere data, hvis strømmen pludselig går tabt. Det inkluderer også en nyere version af Office, kaldet Office Mobile, som giver dig adgang til PowerPoint Mobile samt grafikfunktioner i Excel Mobile.

Dette mobile operativsystem kan downloades og installeres gratis.

Trin 1

Kontroller dine systemkrav for at sikre dig, at din computer såvel som din mobile enhed er kompatibel med den nye software. Din computer skal enten køre Windows Server 2003 Service Pack 1 eller Windows XP. Din mobile enhed vil kræve mindst 64 megs ROM, 64 megs RAM og en ARM-kompatibel processor (såsom Intel XScale eller ARM-kompatible Samsung og Texas Instruments).

Trin 2

Download den specifikke version af Microsoft Mobile, som du har brug for gratis, på Microsoft.com/downloads/. Find derefter den software, du downloadede på skrivebordet, og udfør den, mens din mobile enhed er tilsluttet din computer via USB-kabel.

Trin 3

Lad installationen begynde. De fleste Windows Mobile-software er installeret på din mobile enhed ved hjælp af ActiveSync, et synkroniseringsværktøj, der allerede findes på alle computere med Windows XP. Dette betyder, at softwaren automatisk installerer filer på din computers harddisk, opretter forbindelse til din mobile enhed og derefter kopierer de nødvendige filer til enhedens hukommelse.

Installer Adaption Kit Upgrade (AKU). Installation af AKU svarer til installation af Service Packs til Windows XP, idet det øger funktionaliteten og sikkerheden i det grundlæggende operativsystem. Den aktuelle AKU til Windows Mobile 5 er 3,5 og kan også downloades fra Microsoft.com/downloads/.