Sådan justeres automatisk fornyelse af Apple Music-abonnement

Apple Music tilbyder en gratis prøveperiode på tre måneder for at opleve og udforske tjenesten, men i slutningen af ​​den Music-prøveperiode fornyes du automatisk til en abonnementservice på $ 9, 99 pr. Måned. For mange brugere vil de sætte pris på at føre til et abonnement, efter at deres 90 dages prøveperiode er gået op, men for nogle andre brugere vil de måske forhindre, at Apple Music-abonnementet automatisk fornyes. Andre brugere kan muligvis slukke for automatisk fornyelse, men ønsker at aktivere det, så de kan nyde Apple Music abonnementstjenesten uden problemer.


Hvis du vil aktivere eller deaktivere automatisk fornyelse af Apple Music-tjenesten, idet sidstnævnte undgår månedlig gebyr på 9, 99 USD (men ikke længere kan få adgang til tjenesten Apple Music streaming), kan du vende tilbage til enhedens indstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch. som følger:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "iTunes & App Store"
  2. Tryk på Apple ID og indtast adgangskoden som sædvanlig for at logge ind
  3. Vælg "Se Apple ID"
  4. Se under abonnementer og tryk på "Administrer"
  5. Find "Automatisk fornyelse" under Fornyelsesmulighed og juster omskifteren til OFF-positionen (eller TIL, hvis du vil genaktivere automatisk fornyelse)

Uanset hvad den automatiske fornyelsesindstilling er skiftet til, bestemmer, om det tilhørende Apple ID-kreditkort faktureres hver måned for Apple Music-abonnementstjenesten. For en enkelt bruger er det $ 9, 99 pr. Måned, og for en familie er det $ 14, 99 pr. Måned i USA.

Du vil opdage, at indstillingerne også vil fortælle dig, hvornår gratis prøveversionen af ​​Apple Music udløber, hvilket er 90 dage ud, da du først begyndte at lytte til det. For dem, der begyndte at bruge Apple Music på dagen for iOS 8.4 og iTunes 12.2-udgivelsen, ville det være 30. september 2015.

Og for de undrende, nej, du behøver ikke et Apple Music-abonnement for at fortsætte med at nyde iTunes Radio streaming-funktionen på iOS Music app eller iTunes på skrivebordet. De er helt forskellige tjenester, der er uafhængige af hinanden.