Sådan geninstalleres Steam Games på Mac (og Windows / Linux også)

Hvis du tidligere har afinstalleret dampspil fra din computer for at frigøre diskplads eller fjerne en distraktion, kan du til sidst beslutte at geninstallere de spil, du tidligere havde slettet. Eller måske har du et spil i dit dampbibliotek, som du ikke har installeret på en ny computer, men du vil gerne gøre det. Heldigvis gør Steam-programmet det meget nemt at geninstallere Steam-spil på en Mac, Windows PC eller Linux-computer, som du vil se i denne vejledning.


Det er vigtigt at huske at dampspil er forbundet med en dampkonto. Så hvis du tidligere havde slettet et dampspil, skulle du bruge den samme Steam-konto til at geninstallere det Steam-spil, fordi spillet er knyttet til det Steam-kontobibliotek. Sådan virker de fleste App Stores forresten ved at forbinde apps og køb med den anvendte konto.

Sådan geninstalleres Steam Games på Mac, Windows, Linux

Husk, du skal bruge den samme dampkonto, der indeholder det spil, du ønsker at geninstallere. Du skal også have en aktiv internetforbindelse for at geninstallere og geninstallere spillene.

  1. Åbn Steam-appen, hvis du ikke allerede har gjort det, og log ind med Steam-kontoen
  2. Klik på fanen "Bibliotek" for at se dit spilbibliotek i Steam
  3. Vælg det spil, du ønsker at geninstallere på computeren fra menuen til venstre
  4. Klik på "Install" knappen under spillets titel

Spillet genoverføres og geninstalleres i Steam. Det kan tage et stykke tid afhængigt af hvor stort spillet er sammen med internetforbindelsens hastighed, så vær opmærksom på det, når du geninstallerer et Steam-spil.

I eksempeleksemplet her geninstallerer vi civilisation VI på en Mac via Steam, der tidligere havde afinstalleret spillet.

Du kan se download fremskridt, pause download eller annullere download og geninstallation af spillet, hvis det ønskes uanset årsagen.

Du kan geninstallere alle tidligere ejede Steam-spil på denne måde ved hjælp af Steam-klienten på en Mac, Windows eller Linux-pc. Dette er også hvordan du geninstallerer et dampspil på en ny computer. Uanset platformen er geninstallationen af ​​spillet (n) det samme. Selvfølgelig bruger denne tutorial en Mac, men Steam-klienten er den samme på alle understøttede platforme.

Åh og et sidste tip; hvis grunden til at du oprindeligt havde slettet Steam-spilene i første omgang var at frigøre disklagringskapacitet, så kan du finde det nyttigt at flytte dampspillet og gemte spilfiler til en ny harddisk, hvad enten det er et andet internt drev eller en eksternt drev - for de bedste resultater i begge situationer, vil du være sikker på, at det er en hurtigdrev, uanset om det er et USB-flashdrev, ekstern SSD eller andet.

Steam er en populær spildistributionsplatform for dens store spilbibliotek, platformen natur, men også på grund af, hvor nemt det er at opretholde en spilsamling, som er nem at installere, administrere, slette, geninstallere og endda spille på forskellige kompatible platforme med mange forskellige spiltitler. Hvis du er en gamer, er damp en vigtig.

Nyd dit nyligt downloadede og geninstallerede dampspil!