Sådan rettes Hangouts til applikationer

På et eller andet tidspunkt vil du opleve et program "lægge på" på din computer. Dette er, når den applikation, du bruger, pludselig fryser og ikke reagerer uden nogen åbenbar grund. Undertiden gendannes applikationen og giver dig mulighed for at bruge den igen, mens andre gange skal applikationen lukkes og genåbnes. Dette skyldes, at din computer ikke har den tilgængelige mængde systemhukommelse, der kræves for at køre programmet korrekt. Dette kan løses på en række måder.

Trin 1

Højreklik på din computers proceslinje. Dette er navnet på den lange vandrette bjælke, der løber over bunden af ​​dit skrivebord.

Trin 2

Klik på "Start task manager".

Trin 3

Klik på "Processer".

Trin 4

Klik en gang på kolonnen "Mem Usage" til højre. Dette arrangerer alle processerne på skærmen i rækkefølge efter mængden af ​​systemhukommelse, de bruger, startende med den højeste og arbejder sig ned.

Klik på det program, der bruger mest mængde hukommelse. Klik derefter på "Afslut proces." Dette lukker dette program. Dette frigør systemhukommelsen, som programmet brugte, hvilket igen frigør applikationen, du arbejdede med.