iPhone fejler i seng

Du ved hvordan det går; du læser noget på din iPhone eller iPod i sengen mens du lægger ned, så du ved et uheld slipper enheden og * smager *, den lander lige på dit ansigt.

Åh, det følte mig ikke så godt nu gjorde det. Yup, lad os bare indrømme det ondt. Denne tegneserie overbeviste mig om, at det ikke er noget unikt et unikt problem i mit eget digitale liv, så gør ikke sådan, at det ikke er sket med dig, når du bruger en iPhone i sengen!

Jeg hører, at det er meget mere smertefuldt med en iPad, som jeg kan attestere, at jeg kun har droppet en på mit bryst, hvilket følte bare dejligt ...

En stor tak til Colin for at sende dette til os! Vi er ikke sikre på kilden til tegneserien, men hvis du ved det, så send det videre her, plus det ville være dejligt at se denne kunstner andre værker, vi har en fornemmelse, det ville også være sjovt.

Fik nogen andre goofy tegneserier, der er nørdige eller relevante for Apple's verden? Send dem vores måde også! I mellemtiden kan du indhente nogle af vores mere lysende indlæg ved at gennemse den sjove sektion, som er fuld af fedtede og udadvendte mærkværdier, der helt sikkert vil bringe et smil til de geekier folk derude som mig selv.