Sådan brændes filmtorrents til DVD

Mange mennesker bruger torrents til at downloade film i fuld længde fra Internettet. Det kan være en god idé at tage den filmfil, du har downloadet, og placere den på en DVD for at kunne afspille den på et fjernsyn. Du kan gøre dette med gratis software, der kan downloades.

Sådan brændes filmtorrents til DVD

Trin 1

Åbn Windows Media Player. Hvis du blot vil brænde filmfilen på en DVD til opbevaring, kan du gøre det med Windows Media Player. Klik på "Brænd" i øverste højre hjørne af Windows Media Player. På højre side vil du se "Træk emner hit." Vælg og træk derefter din downloadede filmfil til listen, og klik på "Start Burn". Hvis du vil brænde din filmfil, så den kan afspilles i en DVD-afspiller, skal du begynde med trin 2.

Trin 2

Åbn din webbrowser, og download Sothink Movie DVD Maker (se Ressourcer).

Trin 3

Kør installationsfilen, og installer Sothink DVD Maker. Åbn Sothink DVD Maker.

Trin 4

Klik på "Tilføj filer", og vælg den flytningsfil, du downloadede. Sothink accepterer WMV, MKV, AVI, DivX, Xvid, MPEG, MP4, 3gp, MOV, QT, RM, RMVB, H.264 / AVC, M2TS, MTS, M2T og FLV formater.

Trin 5

Vælg format og zoomtype til din disk. En standard-DVD er 4,7 GB. Hvis du bor i Nordamerika, skal du vælge "NTSC" -format. Du kan vælge postkasse, panorere og scanne eller strække zoom. Du kan gå til menuen "Avancerede indstillinger" for at vælge DVD'ens bithastighed, billedformat og lydkanal.

Trin 6

Tilpas din DVD-menu. Dette inkluderer filmtitel, kapitler, miniaturer og anden information. Du kan vælge at bruge et foruddefineret design eller ikke have nogen menu fra skabelonsektionen.

Kontroller, at din downloadede videofil er valgt. Sæt din tomme DVD-disk i, og klik på "Brænd". Sothink konverterer din fil til DVD-format og brænder den derefter på din DVD.