Sådan synkroniseres lyd og video med Windows Movie Maker

På grund af fremskridt inden for computerteknologi er redigeringsprogrammer og videokameraer nu tilgængelige til en overkommelig pris. Dette har gjort det muligt for næsten alle at skabe hjemmefilm eller endda lave en spillefilm. De fleste videoredigeringsprogrammer giver dig også mulighed for at redigere lyd. Et almindeligt problem med redigering af video involverer synkronisering af lyden med videoen. Hvis du bruger Windows Movie Maker, kan du tage et par trin til korrekt synkronisering af din lyd og video.

Åbn din usynkroniserede lyd og video. Åbn Windows Movie Maker i applikationsmenuen på din computer. Vælg derefter "åbn" under filmenuen. Din computer åbner derefter et vindue, der giver dig mulighed for at åbne et Windows Movie Maker-projekt. Søg efter og vælg derefter dit Windows Movie Maker-projekt, der har usynkroniseret lyd og video.

Find et visual, der viser en indvirkning. Rul gennem dine videooptagelser i dit Windows Movie Maker-projekt, indtil du støder på en scene, der tydeligt viser en slags indvirkning. Virkningen kan omfatte nogen, der lukker en dør, smækker knytnæven på et bord eller taber noget på gulvet.

Match din visuelle effekt med lyden. Lyt til din lyd for at finde en høj lyd, der svarer til det billede, du valgte i trin 2. Hvis du f.eks. Valgte at bruge et billede af en dør, der lukkes, skal du lytte til din lyd, indtil du hører en dør, der lukker. Træk derefter det stykke lyd ned på projektets tidslinje, indtil det stemmer overens med det valgte visual. Du bliver sandsynligvis nødt til at skubbe lyden op og ned på projektets tidslinje for at matche lyden nøjagtigt.

Dobbeltkryds synkroniseringen med en anden. Få en ven til at se dit synkroniserede projekt for at sikre, at det synkroniseres korrekt. Hvis du arbejder på et projekt i lang tid, kan din hjerne undertiden narre sig selv til at tro, at noget er opstillet, når det ikke er tilfældet. Gennemgå dit valgte visual, som du tidligere har synkroniseret med en ven, og se også dit projekt i sin helhed. Hvis du har synkroniseret lyd og video korrekt, skal alt andet i dit projekt også synkroniseres. Hvis ikke, kan du vælge at justere dit originale billede med lyden eller vælge en anden scene i projektets tidslinje, som du kan bruge til at gentage trin 2 og 3.