Sådan finder du en person efter navn og by

Hvis du søger efter adressen og telefonnummeret til "John Smith", er du i problemer, for der er frygtelig mange mennesker, der deler det særlige navn. Men hvis du kender byen, hvor Mr. Smith bor, kan du indsnævre dine resultater betydeligt. Dit første stop er selvfølgelig telefonbogen, men hvis det ikke giver de oplysninger, du har brug for, er der andre værktøjer, du kan bruge til at finde oplysninger om en person efter navn og by.

Trin 1

Søg efter personen på Pipl.com ved at indtaste navnet, byen og staten i de rigtige søgefelter. Pipl gennemsøger Internettet efter information om mennesker og præsenterer det på en velorganiseret måde. Den søger i generelle kilder som Facebook og MySpace og konsoliderer også information fra mange kilder på det "usynlige web", som normalt ikke er inkluderet i en generel internetsøgning.

Trin 2

Søg på Intelius.com ved at indtaste for- og efternavne sammen med byen og staten i de respektive søgefelter på Intelius avancerede søgningsside. Intelius er en kommerciel database med hundreder af millioner af lister over hele USA. Foreløbige søgeresultater er gratis; der er et gebyr for en fuld liste.

Spørg din lokale bibliotekar. Biblioteker har ofte adgang til specialiserede institutionelle databaser som ReferenceUSA, som ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. Din bibliotekar kan hjælpe dig med at finde oplysninger om en person, når du kender navnet og byen, hvor de bor.