Har du brug for Wi-Fi til at læse bøger på Kindle?

Amazon Kindle er en e-læser, der giver brugerne mulighed for at læse og gemme tusindvis af digitale bøger på en enkelt enhed. Da en Kindles indhold er digitalt og forbundet til en brugers Amazon-konto, kræver det en internetforbindelse at udføre mange nødvendige funktioner på en Kindle, såsom at downloade bøger og synkronisere sidetal. Kindle bruger Wi-Fi til at oprette forbindelse til internettet og udføre disse funktioner. At læse bøger på en Kindle kræver dog ikke en W-iFi-forbindelse.

Læser bøger

Kindle kræver ikke Wi-Fi for at åbne bøger og vende sider. Du kan vælge titler, som du allerede har købt fra startskærmen på din Kindle. Du kan også bladre på sider, søge efter ord og se alle noter og markeringer inden for hver titel uden en internetforbindelse. For at forlænge batteriets levetid skal du slukke for Wi-Fi-forbindelsen, mens du læser.

Shopping for bøger

Kindle-ejere behøver ikke at forbinde deres Kindle til Internettet, mens de handler efter bøger. Du kan gennemse Amazon online boghandel via en internetforbindelse fra enhver enhed. For eksempel kan du søge efter Kindle-bøger ved hjælp af din stationære computer. Hvis Kindle-ejere vil bruge deres Kindles til at købe bøger, kræver Kindle dog en Wi-Fi-forbindelse for at gøre det.

Bestilling af bøger

Du har brug for en Wi-Fi-forbindelse, hvis du ønsker at købe Kindle-bøger gennem din Kindle. En Wi-Fi-forbindelse er dog ikke nødvendig for at afgive bogbestillinger. Du kan logge på din Amazon-konto fra enhver enhed, der har en internetforbindelse, inklusive din hjemmecomputer eller mobiltelefon. Bestilling af en bog fra en anden enhed end din Kindle kræver ikke, at din Kindle har Wi-Fi; bogen leveres dog ikke automatisk til din Kindle. I stedet gemmes den online under din Kindle-konto og vil være tilgængelig til download på din Kindle eller enhver Kindle-enhed, såsom Kindle til pc.

Henter bøger

Kindle-bøger kan kun leveres til en Kindle via en Wi-Fi-forbindelse. Du kan ikke hente nyindkøbte bøger eller arkiverede titler uden forbindelse til internettet, da titlerne gemmes digitalt på din online Amazon-konto.

Synkronisering af noter og mærker

Du kan tilføje kommentarer, højdepunkter og andre noter til bøger, mens du læser uden en Wi-Fi-forbindelse. Disse noter og mærker synkroniseres dog ikke med andre Kindle-læsningsprogrammer, såsom Kindle til pc, uden forbindelse til internettet. Hvis du læser den samme titel på flere enheder, skal du aktivere din Kindles Wi-Fi-forbindelse for at synkronisere alle noter, mærker og sidetal.

Softwareopdateringer

Amazon producerer lejlighedsvis softwareopdateringer for at hjælpe Kindle med at udføre på et optimalt niveau. Hvis din Kindle har en aktiv Wi-Fi-forbindelse, downloades og installeres softwareopdateringer automatisk. En Wi-Fi-forbindelse er dog ikke nødvendig for at opdatere din Kindle-software. Du kan downloade den seneste opdatering fra Amazon Kindle-hjemmesiden og derefter forbinde din Kindle til din computer via USB-forbindelseskablet, der fulgte med din enhed. Overfør softwaredownload til din Kindle og installer den manuelt uden en Wi-Fi-forbindelse.