Sådan placeres Pokemon i en grafregner

Elementer, du har brug for

  • TI-83 eller nyere version lommeregner

  • TI Connect

  • Mirage OS

  • Pokemon

  • USB-kabel

De fleste studerende i Amerika skal købe en grafregner, når de når gymnasiet, og hvis de vælger at fortsætte med at lære matematik, har de sandsynligvis brug for regnemaskinen på college og senere i livet. Den regnemaskine, der kræves i amerikanske skoler, er fremstillet af Texas Instruments, og de har et par forskellige regnemodeller til rådighed. En fordel ved disse regnemaskiner er, at brugerne kan installere grundlæggende videospil på dem. Så længe du har den rette software og det rette udstyr til din grafregner, er det ret nemt at installere et Pokemon-spil på regnemaskinen.

Download TI Connect-softwaren til din computer. Softwaren er muligvis allerede installeret på din lommeregner, men du kan downloade den fra linket i afsnittet Ressourcer.

Sluk for din lommeregner, og slut den til din computer med det USB-kabel, der fulgte med din lommeregner. Når du har tilsluttet den til computeren, starter TI Connect-softwaren.

Download Mirage OS til din computer. Denne Flash-applikation giver din lommeregner mulighed for at køre videospil, og du kan downloade den fra linket i afsnittet Ressourcer.

Åbn din Mirage OS-mappe, og find den fil, der siger "TI Connect Application." Højreklik på denne fil, og vælg "Send til TI-enhed."

Vælg indstillingen "Arkiver" i overførselsdialogboksen, og klik derefter på "Send til enhed."

Højreklik på din Pokemon-videospilfil, og vælg "Send til TI-enhed." Pokémon-spillet, du vælger at lægge på din lommeregner, skal være kompatibelt med din specifikke model for at det skal fungere. Hvis du ikke har et Pokemon-spil, kan du finde et ved at følge linket i afsnittet Ressourcer.

Vælg indstillingen "Arkiver" i overførselsdialogboksen, og klik derefter på "Send til enhed."

Klik på ikonet "Sikker fjernelse af hardware" i computerens systembakke.

Vælg din TI-enhed fra listen over enheder, og klik derefter på "Fjern".

Afbryd din lommeregner fra din computer, når du bliver bedt om det.

Tænd din lommeregner, og tryk på "Apps" -tasten. Rul ned under menuen "Apps", og vælg "Mirage OS". Tryk på "Enter" -tasten for at åbne applikationen.

Vælg "Main" -mappen, og tryk på "Enter" -tasten. Du vil nu se dine undermapper opført. Dit Pokemon-videospil vises som en undermappe.

Vælg din Pokemon-mappe, og tryk på "Enter" -tasten. Dit Pokemon-spil starter.