Send en fil til flere eksterne Mac'er eller iOS-enheder fra Mac OS X Finder

En ny kontekstmenufunktion, der er tilgængelig i OS X Finder, gør det muligt at sende filer ud fra en Mac hurtigere end nogensinde før, og måske endnu bedre, kan dette trick bruges til at sende en fil eller et dokument til flere klientmodtagere, hverken på nærliggende Mac'er og iPads, eller langt væk iPhones og iPod touch. Det eneste krav til afsenderen og modtageren er, at iMessage skal konfigureres på deres enhed, hvilket i dag næsten hver OS X og IOS har.

Dette bruges bedst til billeder, mindre dokumenter, PDF'er og lignende, og eventuelle store filer skal sandsynligvis overføres mellem Mac'er ved hjælp af traditionelle netværk eller med AirDrop. Fordi dette bruger iMessage, vil modtagere i pc-verdenen ikke være i stand til at hente filen, du skal bruge standard Windows-fildeling i stedet. Men for enhver modtager, der er i Apple's verden, er det en god måde at sende et dokument direkte fra filsystemet.

Send en fil til flere personer, Macs, og iOS-enheder med iMessage

Fra hvor som helst i OS X Finder:

  • Find filen, der skal sendes, højreklik på den, og træk derefter ned til "Del" og vælg "iMessage"
  • Tilføj modtagere fra din kontaktliste, og indsæt en besked med filen / dokumentet, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på "Send"

Hvor lang tid det tager at sende afhænger af hastigheden af ​​dig og modtagerens internetforbindelser og størrelsen af ​​filen. Generelt er jo mindre filen jo bedre.

Bestemmelse af modtagerens adgang til filoverførslen
Navn på kvalificerede modtagere vises i blå, hvis en modtager ikke er berettiget til at modtage filen, fordi de ikke har iMessage på nogen måde, vises de i rødt.

Sending af inkognitofil
Et særligt pænt aspekt af dette trick er, at det ikke starter meddelelsen App på den afsendende Mac. Dette giver dig mulighed for at sende filer 'incognito' på en måde, så du kan holde appen lukket, mens du stadig får fordel af filoverførsler. Dette betyder, at hvis du holder beskedapplikationen lukket på skrivebordet i løbet af arbejdsdage for at hjælpe med at fokusere, behøver du ikke at gå ind i verdenen med øjeblikkelige meddelelsesforstyrrelser bare for at sende folk en fil. Selvom appen er lukket, vil du ikke se modtagerens svar på Mac'en, før meddelelser genåbnes, men svarene går til dine iOS-enheder, hvis iMessage er konfigureret og synkroniseret korrekt.

Send filer til dig selv
For at sende filen til dig selv på en anden Mac, iPad eller iPhone, skal du indtaste din egen iMessage-konfigurerede kontakt. Dette vil medføre, at det sendes ud til alle dine OS X- og iOS-enheder, der kører Meddelelser, hvilket kan være nyttigt, hvis det lokale netværk ikke virker ret godt, eller hvis du hurtigt skal sende noget til din iPhone, før du rammer vejen.

Denne evne er ankommet med Mountain Lion, så længe Mac'en kører OS X 10.8 eller nyere, finder du disse delingsfunktioner indlejret i OS Xs Højreklik-menu. Når det er sagt, understøtter 10.7 også Meddelelser, så selv ældre versioner af Mac OS X kan modtage filerne, de kan bare ikke nødvendigvis sende dem direkte fra Finder som denne. Disse såkaldte Share Sheets er også tilgængelige i Quick Look-vinduer og andre steder i de seneste versioner af Mac OS X.