Brug en tastaturgenvej til Instant Help Menu Access i Mac OS X

Hjælp-menuen i Mac OS X er en ofte underudnyttet funktion, der hurtigt kan løse mange spørgsmål om apps og OS'et selv, hvilket gør det til en fremragende ressource at spørge, når du forsøger at finde ud af om en bestemt funktion, fejlsøgning af en problem, eller du vil bare lære mere om den anvendte app.

For at få mest muligt ud af en apps Hjælp-menu i OS X skal du huske tastaturgenvejen for øjeblikkeligt at få adgang til Hjælpesøgning-funktionen i hver Mac-app:

  • Hit Command + Shift + / for at åbne Hjælp menuen med det samme, med fokus på søgefeltet

Med Help Search-menuen åben, kan du begynde at skrive søgeord og få øjeblikkelige resultater. Samlet set virker Helps Search-funktionen meget som den generelle Spotlight-søgefunktion, der er indbygget i kernen i OS X. Den eneste potentielle begrænsning til Hjælp-indekset er, hvad en bestemt udvikler har besluttet at medtage i deres dokumentation, og nogle tredjepartsapps er en lidt mere skimpy på detaljer end andre.

Sæt denne praktiske tastaturgenvej til hukommelsen, og prøv den næste gang du leder efter en funktion eller finde ud af ting. Det er en god ressource til at lære om stort set alle programmer, der er installeret i OS X. Da Hjælp-menuens returnerede elementer kan bruges til at fremhæve funktioner i apps også, det kan også fungere som en fuldgyldig hjælpe action launcher, som du kan lære mere om her.

Tak til James for tip ideen