Hvorfor har jeg et blinkende blåt lys på min BlackBerry?

BlackBerry bruger et LED-lys til at informere dig om begivenheder, hvoraf flere kan resultere i en blinkende blå LED. Et blåt lys indikerer ofte en Bluetooth-parring, men det kan også være resultatet af en anden applikation, såsom Blackberry Music Gateway eller et tredjepartsprogram.

Bluetooth

Når en BlackBerry parres med en Bluetooth-enhed, blinker LED-lyset blåt for at indikere, at forbindelsen er sket. Når du oprindeligt parrer BlackBerry- og Bluetooth-enheden, lyser LED ofte blå i en periode, før du begynder at blinke. Under opkaldet blinker LED'en blåt for at forsikre dig om forbindelsen.

Blackberry Music Gateway

BlackBerry Music Gateway bruger en blå LED til at kommunikere med dig. Hvis du har parret BlackBerry Music Gateway med din BlackBerry, vil LED-lampen blinke i en periode på tre sekunder for at informere dig om, at forbindelsen var vellykket. Du bemærker muligvis også et blinkende blåt lys, der er intermitterende med rødt lys, hvilket indikerer, at enheden er klar til at blive parret.

Tredjeparts applikationer

Nogle tredjepartsapplikationer er i stand til at ændre, hvordan din BlackBerry bruger LED-lyset, så et blåt blinkende lys kan indikere en række ting i applikationen. For at stoppe eller ændre det blinkende blå lys skal du ændre indstillingerne i applikationen eller fjerne applikationen.

LED-indstillinger

Hvis du vil, skal du deaktivere denne blinkende blå LED-meddelelse ved at navigere til "Administrer forbindelser" og derefter "Indstillinger". Skift indstillingerne under "LED-forbindelsesindikator" for at ændre, hvordan din BlackBerry bruger den blinkende blå LED.