Gendannelse af mobiltelefondata

Sletning af filer fra din mobiltelefon ved et uheld kan være et mareridt, hvis du ikke har en sikkerhedskopi af filerne. At tage billeder eller videoer, mens du er på en rejse eller en vigtig funktion og derefter mister dem, kan være et endnu større slag, men der er måder at gendanne disse filer på, selvom du ikke kan se dem. Det samme gælder, hvis du ved et uheld har slettet en sms eller en telefonbogskontakt.

Definition

Data opsving bruges til at gendanne slettede filer fra din mobiltelefon. Fra 2010 kan du ikke gendanne filer, der blev slettet direkte fra din mobiltelefon, medmindre de blev gemt på dit SIM-kort eller SD-kort. Du vil være i stand til at gendanne filer, der blev gemt på dit SIM-kort, såsom tekstbeskeder eller kontakter. Du vil også kunne gendanne filer, der er gemt på dit SD-kort, såsom musik, videoer eller billeder.

Gendannelseskrav

For at gendanne slettede filer fra dit SIM-kort skal du købe en SIM-kortgendannelsespind. For at kunne bruge denne gendannelsespind skal du have en pc med USB-porte. Hvis du gendanner filer fra dit SD-kort, skal du købe et SD-kortgendannelsesprogram online. Derudover skal du have en pc, der indeholder en SD-kortlæser.

Gendannelsessoftware

Hvis du gendanner filer fra en SIM-kortgendannelsespind, er den software, du skal gendanne de slettede filer med, indlejret i SIM-kortpinden. Men hvis du gendanner filer fra et SD-kort, skal du kigge online efter et SD-kortgendannelsesprogram og downloade det til din pc. Derfra skal du følge vejledningen på skærmen for at installere programmet.

Købsoplysninger

Fra 2010 er det eneste sted, du kan købe SIM-kortgendannelsesstikket online; de sælges ikke i butikkerne. Programmer til gendannelse af SD-kort kan kun købes online og skal installeres direkte fra hjemmesiden til din pc. Priserne varierer for begge programmer fra $ 9 og op.

Gendannelse af data

Hvis du gendanner data fra et SIM-kort, skal du fjerne SIM-kortet fra din mobiltelefon. Indsæt SIM-kortet i SIM-kortgendannelsespinden. Sæt denne pind i USB-porten på din pc. Vent på, at programmet kører automatisk, og følg derefter vejledningen på skærmen for at gendanne dine filer. Hvis du gendanner filer fra dit SD-kort, skal du fjerne SD-kortet fra den elektroniske enhed, indsætte det i SD-kortlæseren på din pc og derefter starte gendannelsessoftwaren. Følg vejledningen på skærmen for at gendanne SD-kortfilerne. Når disse filer er gendannet, kan du gemme dem på dit SD-kort eller på din pc.