Deaktivering af Safari-forslag i iOS

Når du skriver noget i Safari-søgelinjen på iPhone og iPad, kan du se en liste over forslagspoppe under adresselinjen, der tilbyder udførelser, relaterede søgninger og noget, der hedder Safariforslag. Nogle gange er disse virkelig hjælpsomme, da de kan hjælpe med at søge og få adgang til ting på nettet hurtigere, men nogle gange er forslagene langt væk, uafhængige eller værre. IOS gør det nemt at justere, hvorvidt du ser disse forslag, men vi viser dig hvordan du kan deaktivere Safari-forslagene i iOS.


Det viser sig, at der faktisk er to forskellige funktioner med to forskellige indstillingsjusteringer, et specifikt til søgeforslag, og det andet til Safari-forslag. Du kan deaktivere begge, hvis du ønsker det, eller bare den ene eller den anden, og det kan selvfølgelig vendes om til enhver tid, hvis du beslutter dig for at få forslagene tilbage igen.

Sådan deaktiveres Safari Suggestions & Safari Search Suggestions i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og gå til "Safari"
  2. Under sektionen 'Søg' skal du justere følgende indstillinger efter behov:
    • Søgemaskineforslag - deaktiver dette for at deaktivere de automatisk gennemførte søgeforespørgsler i Safari
    • Safari Forslag - deaktiver dette for at slukke pop op-bokse med muligvis relateret materiale i Safari

  3. Afslut fra Indstillinger, når du er færdig, og vend tilbage til Safari for at se ændringerne

Uanset om du synes om forslagets funktion, afhænger det sandsynligvis af din erfaring med dem. Nogle gange er funktionen stor og yderst præcis, mens andre gange det efterlader meget at ønske, da der ikke er noget helt uafhængigt materiale, der foreslås af Safari i IOS (som eksempelvis på skærmen eksempel øverst).

Hvis du finder forslagene ikke relaterede, kan du prøve at deaktivere Safari Suggestions-funktionen, men vedligeholde funktionen Search Engine Suggestions, som er mere præcis baseret på, hvad du skriver. Dette er, hvad søgemaskineforslagene ser ud, når de er aktiveret:

Og her er, hvilke søgemaskineforslag, der ligner, når de er deaktiveret:

Safari forslag i iOS virker som en god idé; du skriver noget i Safari-søgelinjen på din iPhone eller iPad, og det du skriver indeholder forslag til udførelser og relateret indhold, der findes på internettet. Eller i det mindste, det er sådan, det skal fungere. Men nogle gange kan du opleve, at Safari-forslag er så dårlige og så unøjagtige eller uden emne, at det grænser op til trolling. Her er et sådant eksempel: på iPhone, skriver "hvad er formålet" i Safari iOS-forslagslinjen tilbyder op ... vent på det ... en Wikipedia-artikel om ... Justin Bieber?!? Det lyder som en joke, men det er ikke, det er faktisk, hvad min iPhone tilbyder mig som et forslag til den sætning, der er indgået i Safari. Mærkeligt at sige mildt!

Hvis du ikke kan lide funktionen på iPhone og iPad, kan du også deaktivere Safari-søgeforslag på Mac OS X.