Sådan optages streaming video gratis

Optagelse af videoer på Internettet er nyttigt for websteder, der tilbyder streaming af brugerindleverede videoer og andre videostreamingsider. Optagelse af videoen giver dig mulighed for at se videoen, når du vil uden en internetforbindelse. Der er forskellige måder at optage eller gemme en streamingvideo fra internettet. Nogle browsere tilbyder udvidelser, du kan downloade og derefter bruge til at optage streamingvideoerne; programmer er lavet til at optage streaming video, og nogle websteder tilbyder at downloade videoen til deres servere og derefter give dig et downloadlink til at downloade det selv.

Brug software, der kan downloades, såsom CamStudio eller WM-optager, som giver dig mulighed for at optage streamingvideoen ved blot at indtaste websteds-URL'en i feltet mærket "URL" og klikke på "Record" for at starte og "Stop", når du er færdig. WM Recorder koster penge for den fulde version, men tilbyder en gratis prøveversion, som du kan bruge til at optage video.

Brug webbrowserudvidelser til Mozilla Firefox, såsom Video Downloader. Video Downloader giver dig mulighed for at downloade og gemme streamingvideo. Efter installation af Video Downloader vises der et ikon i nederste højre hjørne af din browser, som du kan klikke på, når du har en streamingvideoside åben for at gemme videoen. Et pop op-vindue tilbyder et downloadlink til videoen, som du kan klikke på og begynde at downloade og gemme på din computer.

Brug websteder, der downloader videoen til deres servere, og derefter downloader du videoen fra dem, såsom KeepVid.com eller YouTube Downloader. Indtast URL'en til den ønskede video på webstedet, og vælg det websted, hvor videoen kommer fra. Din download starter automatisk, eller du får en URL, som du kan downloade videoen fra. YouTube Downloader giver dig kun mulighed for at downloade videoer fra YouTube.com.

Tips

Der er mange gratis måder at downloade og optage streaming video på. Sørg for, at det, du prøver at bruge, ikke koster penge. Sørg også for, at det, du downloader, kommer fra en legitim kilde for at undgå skadelige programmer på din computer.

Advarsler

Mange softwareprogrammer, der tillader optagelse af streamingvideoer, koster penge, men mange af disse programmer tilbyder også gratis prøveversioner. Download af ukendte og ikke-verificerede programmer fra Internettet kan medføre, at vira, malware eller andre skadelige ting downloades din computer.